Selectietennis 2024

02 maart 2024


“Waar plezier en prestatie samenkomen”, dat is de belofte van onze tennisvereniging. Aan plezier en gezelligheid is al een breed aanbod van mooie toernooien en evenementen.

Start met selectieteams

Tijdens de ALV van november 2023 is een plan gepresenteerd om invulling te geven aan het thema “prestatie”. Graag willen wij een aantal goede spelers, veelal van onze eigen vereniging, tennis bieden op hoog (competitie)niveau. We maken nu een eerste stap met 2 selectieteams. Zij beginnen in de voorjaarscompetitie 2024.

In 2025 bekijken we de mogelijkheid om eventueel een 3de selectieteam toe te voegen.

We zijn de bedrijven APST Holding b.v. en Duvet & Dubois zeer erkentelijk voor het sponsoren van de tenniskleding van deze teams. 

Hoofdklasse 

De KNLTB heeft de 2 selectieteams, die op zaterdag in de herenteams 17+ gaan uitkomen, op niveau hoofdklasse (1ste team) en 1ste klasse (2de team) ingedeeld. We zijn ontzettend verheugd dat deze teams op dit hoge niveau uitkomen voor LTV Breukelen. Dat belooft vele mooie wedstrijden op ons tennispark. Wij moedigen jullie aan om eens te komen kijken op het park naar een spannende wedstrijd onder het genot van een lekker kopje koffie en hopelijk de eerste zonnestralen.

De voorjaarscompetitie start 6 april en eindigt 1 juni (speeldata zijn te vinden via deze link). Op onze website en app worden de tijden van de (thuis)wedstrijden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Samenstelling van deze teams wordt gedaan door CTO in afstemming met de technische commissie en vindt onder meer plaats op basis van rating, potentie en motivatie. Gedurende het openingstoernooi (op maandag 1 april) stellen wij de 2 selectieteams graag aan jullie voor.

Met sportieve groet,

   

CTO en de Technische Commissie
[email protected]
[email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen