Bestuur

Voorzitter Jean Paul Paumen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Irma de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Ineke van Niele Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdtennis   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Evenementen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Faciliteiten Leo Augustin Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugd Marcel Roovers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Parkbeheer Martijn de Warle Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Ronald Borst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsor

Jörgen Moonen en Michel v.d.Breggen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LTV Breukelen is de tennisvereniging voor Breukelen en omgeving waar recreatief tennis en een gezellige sfeer voorop staan.

Daarnaast streeft LTVB een goed prestatieniveau na. LTVB biedt goede tennisfaciliteiten voor alle leeftijdscategorieën, en investeert in de jeugd gericht op het creëren van actieve en sportieve betrokkenheid bij de leden voor de toekomst.

LTVB voelt zich sterk verbonden met de gemeente Breukelen en omgeving en vervult een actieve sociale en maatschappelijke functie.