Trainers

Challenge Tennis Organisatie (CTO)

De tennislessen op de LTV Breukelen worden verzorgd door Challenge Tennis Organisatie (CTO) voor zowel senioren als junioren.

 

Inschrijving Najaar 2017/2018 geopend!
 

We zitten nog midden in het zomerseizoen, maar de voorbereidingen voor het winterseizoen zijn bij CTO in volle gang. De wintertrainingen gaan begin oktober van start. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze nieuwe reeks trainingen.
De inschrijving sluit op vrijdag 8 september a.s. Op uiterlijk donderdag 28 september zal per mail de planning bekend worden gemaakt.

Inschrijven gaat via ons online inschrijfsysteem. Dit systeem
biedt de mogelijk om direct via Ideal te betalen. Ook is het mogelijk
om in 1 of 6 termijnen (maandelijks) per incasso of Ideal te betalen.

Inschrijven kan via: http://cto.plannedtennis.nl/inschrijven

We wensen jullie succesvolle toernooien en een fijne vakantie!

Reminder: de zomerlessen starten maandag 21 augustus weer.

 
Heb je vragen, mail ons dan. Graag tot ziens op de tennisbaan!
Sportieve groet,
Challenge Tennis Organisatie


Inschrijven kan via: http://cto.plannedtennis.nl/inschrijven

Vanuit de tennisschool zijn Hans van Scheppingen en Jeroen Wichers beide aanspreekpunt voor alle leden. Hans en Jeroen maken samen de lesindeling. Mocht u vragen hebben bij het inschrijven kunt u ze als volgt bereiken:

Hans van Scheppingen: 06-18683933 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeroen Wichers: 06-16133967 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer informatie over CTO Tennis vind je hier.