Jeugd competitie 2021

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (rood en oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. Zie onder voor meer informatie over de voorjaarscompetitie 2021.

Inschrijving voorjaarscompetitie 2021

We gaan de teamindeling maken voor de voorjaarscompetitie voor 2021 en hopen dat jullie daar zin in hebben. Zoals de meesten van jullie wel weten is de voorjaarscompetitie op zondagochtend. De competitie start begin april en loopt tot half juni.   

Let op. Dit jaar is de inschrijving anders dan vorige jaren. Hieronder staat dat toegelicht.  

Bestaande competitiespelers worden ingedeeld, behalve bij afmelding vóór 18 december  

We gaan ervan uit dat iedereen die najaarscompetitie heeft gespeeld opnieuw meedoet. Bestaande competitiespelers worden automatisch ingedeeld voor de voorjaarscompetitie. Wil je voorjaarscompetitie spelen, dan hoef je niet te reageren. We delen je dan in voor de voorjaarscompetitie. Je hoeft je dus niet opnieuw aan te melden om mee te doen.

Wil je een voorkeur doorgeven voor competitievorm of teamgenoten, geeft dat dan door vóór 18 december in een mail naar [email protected] CTO probeert daar dan rekening mee te houden.  

Wil je géén voorjaarscompetitie spelen, dan verzoeken wij je om je vóór 18 december 2020 af te melden. Doe je dat niet, dan delen we je in.  

Wie dit najaar niet mee heeft gedaan kan zich vóor 18 december aanmelden voor de voorjaarscompetitie  

Jeugdleden die geen najaarscompetitie speelden maar in het voorjaarscompetitie willen spelen zijn van harte welkom. Stuur dan een e-mail met je aanmelding naar [email protected] Geef hierin je voorkeur aan voor competitievorm of team. We proberen daar rekening mee te houden met de planning. 

We zien de aan- en afmeldingen tegemoet voor 18 december 2020. Na die datum gaat CTO de teamindeling maken.   

Groetjes van de Jeugdcommissie:

Suzanna Huibregtse (Junioren groen en geel)
Vivienne Woltjer (Worldtour rood en oranje) 

Onderstaand zijn de data voor de competitie 2021: de speeldagen zijn voor alle kinderen op zondag. Voor meer informatie, bezoek de KNLTB website.

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. Dat betekent een enorm druk programma op de zondag en een maximaal aantal jeugdteams dat we kunnen plaatsen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. We hopen op een sportief en leuke competitie ! Zie ook onze gedragsregels hier onder.

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf

Vragen?

logo

E-mail

info@ltvbreukelen.nl

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen