Jeugd competitie 2020

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (rood en oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. Zie onder voor de indeling en speeldagen van de najaarscompetitie.

De voorjaarscompetitie kon door Corona helaas niet gespeeld worden. De KNLTB heeft besloten om de voorjaarscompetitie door te schuiven naar het najaar. De teams zoals ze waren zijn indien mogelijk intact gebleven. Omdat niet alle kinderen ook in het najaar wilden of konden spelen heeft CTO een paar teams moeten aanpassen. Voor de indeling: klik hier. De schuingedrukte personen zijn aanvoerder, zij zullen te zijner tijd meer informatie ontvangen. En nu maar hopen dat de competitie dit keer wel door kan gaan! 

Onderstaand zijn de data voor de competitie 2020: de speeldagen zijn voor alle kinderen op zondag. Voor meer informatie, bezoek de KNLTB website.

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. Dat betekent een enorm druk programma op de zondag en een maximaal aantal jeugdteams dat we kunnen plaatsen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. We hopen op een sportief en leuke competitie ! Zie ook onze gedragsregels hier onder.

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen