Najaarscompetitie 2020

De najaarscompetitie 2020 begint 7 september!

Vanwege corona is alles anders. KNLTB heeft de voorjaarscompetitie afgelast. Het goede bericht is dat we weer mogen tennissen in competitieverband na de zomer. Klik hier voor de definitieve indeling van de teams. De teams van voorjaar 2020 hebben voorrang gekregen.

Competitie bij LTV Breukelen

Van april tot en met juni (voorjaarscompetitie) en september tot en met oktober (najaarscompetitie) kun je deelnemen aan de competitie. Als vereniging schrijven wij teams in voor de landelijke competitie (op zondag) en de regionale competitie (op dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdag en zaterdag).
Vanwege de grote druk op de banen is er gekozen niet deel te nemen aan competitievormen op doordeweekse avonden. Inschrijving voor de competitie is meestal rond november (voor de voorjaarscompetitie) en rond mei (voor de najaarscompetitie). Hier vindt aparte correspondentie over plaats.
Voor de seniorencompetitie meld je een volledig team aan, losse inschrijvingen blijken moeilijk te plaatsen. De indeling voor de jeugdcompetitie loopt via de jeugdcommissie en CTO.  

Lotingsbeleid:

Competitiedeelname blijft onder de leden van LTV Breukelen onverminderd populair. Onze vereniging heeft een groot aantal competitiespelers en competitieteams met bijbehorende druk op onze baancapaciteit. Helaas kunnen we niet altijd alle aanmeldingen voor de competitie daadwerkelijk indelen. Om deze reden vind loting plaats: lees meer hier over competitiebeleid. 

Reglementen:

Voor deelname aan competitie gelden landelijke regels. Deze zijn opgenomen in de algemene tennisspelregels, het competitiereglement en het wedstrijdbulletin van de verschillende competitievormen. Vooral de reglementen rondom het inzetten van invallers zijn belangrijk om notitie van te nemen. De reglementen en meer algemene informatie is te vinden op de website van de knltb (centrecourt):  Belangrijk:  de competitieregels rondom het dubbelspel (3e set wordt supertiebreak) zijn veranderd sinds 2018. Klik hier voor meer informatie.

Invoeren van competitie uitslagen:

Er wordt 1 persoon per team aangewezen als aanvoerder. Deze persoon krijgt ook de rechten om de uitslagen in te voeren. Voor instructies over het invoeren van uitslagen, lees hier meer.

Bij vragen kan altijd contact worden opgenomen met [email protected]
Veel tennisplezier,   Faye Smeele-Reitsma en Bas Smeele (JC) 

teamindeling najaar 2020.pdf