Najaarscompetitie

De najaarscompetitie 2018 begint 11 september. De data staan hieronder. Deze kan je ook hier downloaden. 

Teamindeling najaarscompetitie 2018

Klik hier voor de indeling van de jeugd team: Teamindeling oranje - groen - geel

 

Competitie bij LTV Breukelen

Van april tot en met juni (voorjaarscompetitie) en september tot en met oktober (najaarscompetitie) kun je deelnemen aan de competitie. Als vereniging schrijven wij teams in voor de landelijke competitie (op zondag) en de regionale competitie (op dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdag en zaterdag).
Vanwege de grote druk op de banen is er gekozen niet deel te nemen aan competitievormen op doordeweekse avonden. Inschrijving voor de competitie is meestal rond november (voor de voorjaarscompetitie) en rond mei (voor de najaarscompetitie). Hier vindt aparte correspondentie over plaats.
Voor de seniorencompetitie meld je een volledig team aan, losse inschrijvingen blijken moeilijk te plaatsen. De indeling voor de jeugdcompetitie loopt via de jeugdcommissie en CTO.  

Lotingsbeleid:

Competitiedeelname blijft onder de leden van LTV Breukelen onverminderd populair. Onze vereniging heeft een groot aantal competitiespelers en competitieteams met bijbehorende druk op onze baancapaciteit. Helaas kunnen we niet altijd alle aanmeldingen voor de competitie daadwerkelijk indelen. Om deze reden vind loting plaats: lees meer hier over competitiebeleid. 

speeldata-voorjaarscompetitie-2018.pdf Indeling_Najaar2018_JeugdCompetitie_GeelGroenOranje.pdf

Vragen?

logo

E-mail

info@ltvbreukelen.nl

Telefoon

0346 - 261226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen
Nederland