AED hangt nu buiten op de club

26 september 2018


Het bestuur van LTV Breukelen vindt de gezondheid van haar leden erg belangrijk. Dit is dan ook de reden geweest om afgelopen jaar geld beschikbaar te hebben gesteld om leden de kans te geven om een reanimatie training te volgen.
Inmiddels zijn er veel leden getraind en hebben en aantal zich ook aangemeld bij mijnhartslagnu, een landelijk initiatief om binnen 6 minuten een goede reanimatie te starten.
In het clubhuis hing al jaren een AED. Deze hing in een gesloten kast die op een speciale manier geopend moest worden. Daar waar elke seconde telt zou dit in geval van nood een vertraging opleveren voor wat betreft de beschikbaarheid van de AED. Tevens was de AED niet bereikbaar op het moment dat het clubhuis nog niet geopend was.Samen met de Stichting Hartreanimatie Stichtse Vecht heeft het bestuur nu geregeld dat de AED in een verwarmde buitenkast is gehangen. Hierdoor is de AED altijd beschikbaar en bereikbaar voor mensen die hem nodig hebben. Hiermee wordt de kans op een geslaagde reanimatie vergroot.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen