Bestuursupdate rondom Corona en lessen

22 april 2020


We hebben de afgelopen week 2 berichten rondgestuurd: hier een samenvatting: 

Wij verzoeken iedereen om zich aan de genomen maatregelen te houden, niet vrij te spelen en niet op het park te komen als je geen tennisles hebt.  Bij het overtreden van de regels bestaat de kans op gehele sluiting van het tennispark. Wij hopen dat we op korte termijn een verdere versoepeling van de regels kunnen aankondigen.

  • De tennislessen voor jeugdleden worden zsm na 29 april opgestart. Het tennispark is ALLEEN toegankelijk voor de jeugdleden die op dat moment tennisles krijgen. Vrijspelen is op dit moment nog voor niemand toegestaan, ook niet voor de jeugdleden.
  • Berichtgeving over planning en startdatum volgt van tennisschool CTO. Jeugdleden t/m 12 jaar spelen onder begeleiding en jeugdleden 13 t/m 18 jaar spelen onder begeleiding met 1,5 meter afstand! Voor de maatregelen, zie jullie mail.
  • Het geplande afbreken van de blaashal op 6 mei zal niet door kunnen gaan. Wij zijn met het blaashalbestuur in overleg over de mogelijkheden. Het bestuur 
  • Toernooien en competitie: de voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar de najaarscompetitie. Het open toernooi in juni zal in elk geval niet doorgaan. Voor de overige toernooien zijn wij in overleg met de betreffende commissies.

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen