Coronabeleid wijzigingen bij LTV Breukelen m.i.v. 15 oktober

15 oktober 2021


Beste LTV-ers,
  
Ons coronabeleid vanaf 25 september was duidelijk: binnen aan de bar alleen consumpties halen en betalen, buiten nuttigen.
Tot nu toe heeft dat goed gewerkt. We merken echter, net als jullie, dat het kouder wordt. En vooral bij de late wedstrijden in de competitie leidt dat tot vragen of nazit van de teams toch niet binnen kan als het laat en koud wordt. Bij andere clubs zien we dat dit onder voorwaarden toegestaan wordt. Daarom hebben we besloten het beleid aan te passen. Als volgt:
 
  • Voorkeur heeft nog steeds aan de bar halen en betalen, buiten nuttigen. De overkapping en de warmtelampen maken dat vaak goed dragelijk;
  • Wanneer je in het clubhuis plaatsneemt, moet je in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs;
  • Voor de competitie vragen we de teamcaptains om bij hun eigen team én bij de tegenstanders het coronabewijs te controleren, voor de controle kun je de app corona scanner downloaden op je telefoon;
  • Als coronabewijs geldt de QR code die aangeeft dat je gevaccineerd bent of hersteld bent van corona of een negatieve testuitslag hebt via testen voor toegang.
 
We vertrouwen erop dat alle leden hun verantwoordelijkheid nemen en zorgvuldig omgaan met de situatie waar we in zitten.
Dit betekent dus voor iedereen dat binnen zitten alleen toegestaan is met een geldig coronabewijs zoals hierboven omschreven.
 
Met tennisgroet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën