Help jij mee met één van onze toernooien?

28 april 2018


De Evenementen Commissie organiseert jaarlijks verschillende toernooien waarbij gezelligheid voorop staat. Er zijn een aantal jaarlijks terugkerende toernooien (zoals het Openingstoernooi, Veteranentoernooi, Generatietoernooi, Wintertoernooi) en daarnaast ontstaan er soms ook nieuwe ideeën voor toernooien (zoals het Mixed toernooi dit jaar). Voor de jaarlijks terugkerende toernooien hebben wij inmiddels kant en klare draaiboeken. Voor nieuwe toernooien hebben we deze na de eerste editie uiteraard ook.

De afgelopen jaren zijn er veel wisselingen geweest binnen de evenementen commissie, waarmee het aantal leden/ vrijwilligers ook is afgenomen helaas. Daarom zijn wij dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste clubleden die voor de komende 2 à 3 jaar één (1) vast toernooi willen organiseren. Op die manier kunnen wij namelijk ook in de toekomst leuke en gezellige toernooien blijven aanbieden aan onze sportieve leden. 

Wat vragen we van je bij het organiseren van een toernooi:

  • Versturen uitnodiging voor toernooi op basis van voorgaande jaren (4-6 weken voor het toernooi) - uurtje werk
  • Bijhouden aanmeldingen - 10 minuten werk per week
  • Plannen toernooi (activiteiten, eten, drinken en evt. indeling wedstrijden, afhankelijk van type toernooi) - hooguit 2 uurtjes werk
  • Check bardienst - 10 minuten werk
  • Boodschappen doen in de week van het toernooi - uurtje werk
  • Laatste dingen regelen in week van het toernooi - 2 uurtjes werk
  • (Mid)dag/ avond van toernooi zelf aanwezig (en als je het slim organiseert kun je zelf ook nog meedoen :-))- circa 6 uur
En deze activiteiten kun je onderling verdelen als je met 2 à 3 man bent, en dan valt het allemaal best wel mee... We hebben zoals gezegd voor de jaarlijkse toernooien reeds een draaiboek klaar liggen, dus je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. En vanuit de EC helpen we jullie desgewenst gewoon een jaar mee in het kader van overdracht.

Wil jij meehelpen met het organiseren van leuke toernooien, zoals bijvoorbeeld het Veteranen toernooi of het Generatie toernooi of heb jij nieuwe ideeën? Laat het ons dan snel weten via [email protected] of bel mij op 06-10375718 voor meer informatie!

Namens de EC, 
Judith van de Vorle

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen