LTV Breukelen staat kleurrijk op de baan in 2020!

30 januari 2020


Samen met TennisDirect en de jeugdcommissie kunnen we tegen een gesponsord tarief onze jeugd in LTV Breukelen t-shirts kleden dit jaar. We hebben gekozen voor een mooi rood T-shirt, dat past goed bij ons logo. En het leuke is, iedereen, dus ook de senioren, kan het Clubshirt bestellen: zo staan we in 2020 mooi zichtbaar op de tennisbaan. Let wel: senioren betalen het volledige bedrag.

We willen dit op tijd voor het competitieseizoen regelen – daar moeten we nog wat stappen voor ondernemen. We kunnen de shirts t/m 21 februari bestellen. Kom naar één van onze pasdagen, dan ben je zeker dat je de juiste maat bestelt!
• Zaterdag 15 februari tussen 14:00 – 16:00
• Maandag 17 februari tussen 19:00 – 20:00 (voor de ledenvergadering)

Mocht je niet kunnen op deze pasdagen, dan kan je ook de T-shirts bestellen via het online bestelformulier. We verzamelen de bestelling in 1 keer - dus je kan het niet zelf rechtstreeks bij TennisDirect bestellen. 

Een paar afspraken:
• Ieder jeugdlid heeft recht op 1 shirt met korting
• De bestelling vindt plaats via LTV Breukelen door gebruik te maken van het bestelformulier of door een bestelling te plaatsen tijdens de pasdagen
• Er kan ook voor de familie / het team besteld worden (goed oppassen dat de maten kloppen)
• De shirts worden betaald op de club bij levering: alleen met pin
• Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste maat en met het de bestelling geven jullie ook de toezegging dat het shirt ook daadwerkelijk afgenomen en betaald wordt.

We hopen dat velen van jullie de shirts bestellen, zodat we als club opvallend op de baan staan.
Tot ziens bij de pasdagen op LTV Breukelen. Als je vragen hebt, graag deze sturen naar [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen