Paviljoen beheerders gezocht

29 oktober 2019


Vanaf 11 november zijn er geen ingeplande bardiensten meer. Dit betekent dat naast de bar, ook het paviljoen en daarmee de toegang tot de toiletten en kleedkamers gesloten zal zijn. Om ervoor te zorgen dat we net als voorgaande jaren het paviljoen open hebben, dan hebben we hiervoor jullie hulp nodig.  

Wat vragen we?   Mensen die een paar keer in de winter (afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen) de weekcoördinatie willen verzorgen mbt openen en sluiten van het paviljoen. Vaak zijn er al mensen die standaard aanwezig zijn op bepaalde momenten en de sluiting of opening verzorgen, waardoor het niet eens altijd nodig is om fysiek iedere dag in de week aanwezig te zijn hiervoor.

Zie jij dit zitten om te doen? Ga je toch regelmatig tennissen of laat je toch ’s avonds de hond uit in Broekland geef je dan snel op!! We hebben tussen de 5-10 personen nodig, want zonder deze hulptroepen kunnen we helaas het paviljoen niet meer openhouden in deze periode. Stuur zsm een mail naar [email protected] als jij dit samen met ons wilt oppakken. Uiteraard kan je ook een mail sturen als je vragen hebt of op een andere manier hierin wilt helpen.

Alvast dank voor de hulp!  Met hartelijke groet Hans Snelders

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen