Schrijf je nog vóór 9 december in voor Senior en Jeugd voorjaarscompetitie

07 december 2018

Beste competitiespelers,
 
De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2019 voor alle leden - jeugd en senioren - is geopend tot en met zondag 9 december
Het inschrijfformulier vind je op: ltvb.baghuis.com
 
De jeugdteams worden samengesteld door CTO in samenspraak met de jeugdcommissie. Het inschrijven als team is alleen mogelijk bij senioren. Jeugdspelers mogen wel voorkeur voor vrienden of vriendinnen aangeven.
 
Ten op zichte van vorig jaar zijn een aantal wijzigingen. De 50+ competitie op zaterdag is samengevoegd met de 17+ competitie. Daarnaast zijn op zondag drie nieuwe competitievormen geïntroduceerd, de herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel competitie. In deze nieuwe vorm (welke voor de vrijdag en zaterdag al langer bestond) worden alleen dubbelwedstrijden gespeeld. De competitie nieuwe stijl, zoals in 2018 geïntroduceerd (waarbij de derde set in dubbel partijen is vervangen door een super tiebreak) blijft bestaan.
 
Voor de zaterdag vervallen alle teamrechten. Eénmalig wordt op basis van de speelsterktes van de competitiespelers een nieuwe klasse indeling bepaald. Vanaf volgend jaar wordt weer volgens promotie/degradatie gespeeld. Voor de zondag blijven de huidige teamrechten wel bestaan.
 
Net als voorgaande jaren verwachten we weer een groot animo voor de competitie. Wanneer het aantal inschrijvingen groter is dan de beschikbare capaciteit zal worden geloot tussen de inschrijvingen. Zie hiervoor ook de beschikbare memo op de site van LTV Breukelen. 
 
 
We hopen jullie weer op de baan te mogen verwelkomen,
 
Met sportieve groet,
 
Jeugdcommissie en CWT

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen