Update van het bestuur 20 mei 2020

20 mei 2020


Beste leden van LTV Breukelen,
 
Wij willen alle leden complimenteren voor het in acht nemen van de beperkende maatregelen en het inschrijven voor de Corona Coördinator diensten. Dankzij jullie konden we vanaf 11 mei weer starten met tennissen en genieten we met z’n allen van een potje tennissen met dit prachtige weer! We wachten de berichtgeving van de KNLTB af en hopen dat we vanaf 1 juni weer met 4 senior spelers, ook als ze niet uit hetzelfde huishouden zijn, per baan mogen spelen. 
 
1. Corona Coördinator diensten blijven nodig
De Corona Coördinator diensten blijven in elk geval nodig. De diensten staan inmiddels open voor inschrijving tot 19 juli (start zomervakantie). Dus mocht je dit nog niet hebben gedaan, aanmelden kan via de bardienst link op de website/KNLTB club app.
 
2. banen online reserveren
Vooraf online reserveren van de banen verloopt goed. De beperking van maximaal 2x per week reserveren wordt losgelaten, omdat het jammer is als er op daluren banen vrij blijven, terwijl leden willen en kunnen spelen. Wij vragen jullie om hier sociaal mee om te gaan, zodat tijdens de piekmomenten (doordeweeks vanaf 19 uur) iedereen de kans krijgt om te reserveren. Wacht bijvoorbeeld met nog een keer extra reserveren tot een paar uur voor aanvang.
 
3. blaashal
Op voorwaarde dat we goedkeuring hebben van de gemeente, kunnen we woensdagavond 10 juni de blaashal opruimen. Er zijn minimaal 40 mensen nodig om dit op een verantwoorde wijze te doen. Bij minder aanwezigen zal het niet doorgaan. Tevens moeten wij de namen van alle aanwezigen vooraf registreren. Wij willen iedereen verzoeken om te zorgen dat we dit voor elkaar gaan krijgen. Stuur een mailtje naar [email protected] om je op te geven. Aanwezigheid stipt om 18.30 uur noodzakelijk ivm verplichte instructie.
 
Clubkampioenschappen junioren en senioren
De clubkampioenschappen voor junioren en senioren zullen er dit jaar anders uitzien dan we gewend zijn. De commissies zijn achter de schermen druk bezig om met de maatregelen in het achterhoofd sportieve en hopelijk gezellige evenementen te organiseren. Reserveer de data in je agenda:
- Senioren: 22 augustus t/m 6 september
- Jeugd: 24 t/m 29 augustus
 
Geniet van het heerlijke weer en tot ziens op de tennisbaan,
 
Het bestuur
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen