Weer succes bij het Vechtstreek Toernooi!

30 september 2018


Afgelopen week werd het traditionele Vechtstreek Toernooi gespeeld met gisteren de finale wedstrijden op de tennisbanen van LTC Loenen.
Het Vechtstreek toernooi wordt al tientallen jaren gehouden en is een begrip in de regio. 
Meerdere generaties hebben er al aan deelgenomen. Alle clubs in de regio vaardigen hun jeugd af naar dit toernooi waarbij er niet alleen wordt gestreden om een individuele finaleplek maar ook om de VST wisselbeker voor de best presterende club. 
Per gewonnen wedstrijd werden er punten verdiend voor het eindklassement.
Alle leeftijdscategorieën waren vertegenwoordigd; van beginnende spelers in de categorie “Oranje”, tot de oudere jeugd die tennis op hoogstaand niveau kan laten zien.
Door een eindsprint op de finaledag heeft uiteindelijk LTV Breukelen de grote (nieuwe) wisselbeker weer een plek in hetclubhuis kunnen geven.
Zie bijgaand de foto van de spelers die op de finale dag hun eigen beker en de grote wisseltrofee in ontvangst mochten nemen.
Met dank aan: Sophie Seegers, Lisa Heemskerk, Julie bakker, Roos Abrahams, Roos Deutman, Amy Gommers, Frederique André, Lot van den Broek, Deborah Zuilhof, Christian ten Berge, Hidde Severien, Abe Heemskerk, Finn Roovers, Pomvan Vessem, Rogier Snelders, Gijs van Asdonk, Ryan Bekooij,Tieme Nijenhuis en Lucas Kalthoff

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen