Openingstoernooi

Openingstoernooi 2020 door de Evenementencommissie
De lente lonkt, de winter ligt zo goed als achter ons en het is weer tijd om de tennisrackets uit het vet te halen! Want op zondag 29 maart openen wij het tennisseizoen met het openingstoernooi. 

We hebben wederom in samenwerking met de trainers van CTO een leuk programma opgezet voor jong en oud. Op verschillende banen verzorgen de trainers diverse clinics. Ben je nieuw bij onze club? Dan is het openingstoernooi bij uitstek de gelegenheid om alvast wat tennismaatjes te ontmoeten! Maar ook voor onze bestaande leden is het openingstoernooi een leuke gelegenheid om een balletje te slaan en weer nieuwe tennis-dates af te spreken. 

Kids die met rood, oranje of groen spelen kunnen zich voor 25 maart opgeven door naam, leeftijd en kleur te mailen naar [email protected]. Je wordt verwacht om 12:45 uur en je speelt van 13:00 tot 14.30 uur.

Senioren en jeugd die met geel spelen kunnen zich voor 24 maart opgeven door naam en speelsterkte te mailen naar [email protected]. Je wordt verwacht om 14:45 uur en je speelt van 15:00 tot 17:00 uur. 
 
Voor beide groepen bestaat de dag uit een warming-up, verschillende clinics en een spel gedeelte. 

Om 14:45 uur zal onze voorzitter Jean Paul Paumen het seizoen openen.

Onder leiding van onze enthousiaste en fanatieke CTO trainers gaan wij voor een mooie, sportieve dag met onze leden! Om 17.00 uur sluiten we de dag af met een hapje, een drankje en een gezellig samenzijn.
 
Met vriendelijke groet,
 
De Evenementencommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen