Sponsoring

Voor de leden

Tennis Direct is al sinds 2019 onze clubsponsor! 

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux. Officieel partner van de KNLTB. Ook voor verenigingen. Met fysieke winkels in Amsterdam, Zoetermeer en Den Bosch kan je ook eens lekker rustig rondkijken in het uitgebreide tennis assortiment.  

  • Op werkdagen voor 22:00 besteld? Volgende dag in huis!
  • Niet goed? Geld terug.
  • Afhalen mogelijk in Sassenheim
  • Groot assortiment

Momenteel is er een actie tot 30 november 2021:

TennisDirect heeft een grote collectie aan teamkleding op haar website en regelmatig ledenacties: hou Facebook en de webshop van TennisDirect in de gaten.

Voor bedrijven

LTV Breukelen is een zeer actieve tennisvereniging met 9 banen en rond de 750 leden. De club organiseert ieder jaar diverse (open) toernooien en is zeer actief in verschillende competities. Verder staan er veel leden graag op de baan om vrij te spelen. Door de all weather banen kan er het hele jaar door gespeeld worden (met slecht weer in de blaashal). Een club die dus veel "exposure" kan geven voor de (naams)bekendheid van je onderneming. Bijgaand een overzicht van de sponsormogelijkheden:

  • Een roulerende banner op de (vernieuwde) website, App en op het scherm in het paviljoen voor EUR 75 per jaar
  • Een reclamebord langs de baan voor EUR 250 per jaar (plus eenmalige productiekosten van EUR 225)
  • Een windvanger langs de baan voor EUR 450 per jaar (plus eenmalige productiekosten van EUR 225)
  • Een telbordje voor EUR 50 per jaar (plus eenmalige productiekosten van EUR 15)

Afhankelijk van de voorkeur kunnen we een éénjarig of een meerjarig contract afsluiten. Over een combinatie van deze mogelijkheden en een gecombineerd tarief valt uiteraard ook te spreken.

Mocht je interesse hebben of nader willen overleggen over de sponsormogelijkheden, neem dan contact op met de sponsorcommissie: 

Sandor Presburg ([email protected])
Rens van Angelen ([email protected])
Ivo Kalthoff ([email protected])