Voorjaarscompetitie 2018

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie zijn gesloten en de teams zijn gemaakt. Kijk hier voor de teamverdelingen voor 2018 en hier voor de speeldata. Mocht je spelers tekort hebben, via de volgende link vind je de lijst met invallers. Je kan ook een bericht plaatsen op Facebook.  

Competitie bij LTV Breukelen

Van april tot en met juni (voorjaarscompetitie) en september tot en met oktober (najaarscompetitie) kun je deelnemen aan de competitie. Als vereniging schrijven wij teams in voor de landelijke competitie (op zondag) en de regionale competitie (op dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdag en zaterdag).
Vanwege de grote druk op de banen is er gekozen niet deel te nemen aan competitievormen op doordeweekse avonden. Inschrijving voor de competitie is meestal rond november (voor de voorjaarscompetitie) en rond mei (voor de najaarscompetitie). Hier vindt aparte correspondentie over plaats.
Voor de seniorencompetitie meld je een volledig team aan, losse inschrijvingen blijken moeilijk te plaatsen. De indeling voor de jeugdcompetitie loopt via de jeugdcommissie en CTO.  

Lotingsbeleid:

Competitiedeelname blijft onder de leden van LTV Breukelen onverminderd populair. Onze vereniging heeft een groot aantal competitiespelers en competitieteams met bijbehorende druk op onze baancapaciteit. Helaas kunnen we niet altijd alle aanmeldingen voor de competitie daadwerkelijk indelen. Om deze reden vind loting plaats: lees meer hier over competitiebeleid. 

Reglementen:

Voor deelname aan competitie gelden landelijke regels. Deze zijn opgenomen in de algemene tennisspelregels, het competitiereglement en het wedstrijdbulletin van de verschillende competitievormen. Vooral de reglementen rondom het inzetten van invallers zijn belangrijk om notitie van te nemen. De reglementen en meer algemene informatie is te vinden op de website van de knltb (centrecourt):   BelangrijkIn 2018 veranderen de competitieregels rondom het dubbelspel (3e set wordt supertiebreak) en het compact spelen wordt in 2018 weer afgeschaft. Klik hier voor meer informatie.

Invoeren van competitie uitslagen

Er wordt 1 persoon per team aangewezen als aanvoerder. Deze persoon krijgt ook de rechten om de uitslagen in te voeren. Voor instructies over het invoeren van uitslagen, lees hier meer.

 

Bij vragen kan altijd contact worden opgenomen met [email protected]
Veel tennisplezier,   Faye Smeele-Reitsma, Megan Reitsma en Oscar Baghuis (JC)  

Teamindeling voorjaarscompetitie 2018.pdf Competitiedeelname en lotingbeleid LTVB.pdf aanvoerdersbrief 2018.pdf Invallers voorjaarscompetitie 2018.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0346 - 261226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen
Nederland