Achter de bar bij LTV Breukelen

Bij LTV Breukelen voelt iedereen zich thuis, zowel op de baan als ook voor en op zijn tijd achter de bar. “Achter de bar” horen we jullie denken. Wat moet ik daar doen? Dat zal de paviljoencommissie even uitleggen. Om onze vereniging draaiende te houden en onze leden zoveel mogelijk tennisplezier te bieden, op een mooie accommodatie, tegen een redelijke contributie, zijn de inkomsten uit de rookvrije bar van groot belang. Om niet alle werkzaamheden op een paar goedwillende schouders te laten aankomen, is het dus verplicht om bardiensten te verrichten. Voor invulinstructies klik hier

Voor het bardienst reglement klik hier.

In onze vereniging geldt voor leden tussen de 18 en 75 jaar dat zij twee verplichte bardiensten moeten draaien. Dit houdt in dat van er verwacht wordt dat ieder lid tweemaal per jaar gedurende enkele uren de dorst- en eetlust van je tennissende medeleden komt stillen. Dit gebeurt dan door middel van het inschenken van drankjes achter de bar, het tappen van een biertje en het, op bepaalde dagen, maken van tosti's en patat, etc. in de keuken. Daarbij zorg je er uiteraard ook voor dat deze consumpties afgerekend worden. Om de werkzaamheden goed uit te voeren word je ter plaatse voorgelicht door de groundsman, door de barcoördinator of de paviljoenbeheerder. Leden van 70 tot en met 74 jaar kunnen contact opnemen met  [email protected] als ze moeite hebben om een bardienst van 3,5 uur vol te houden.

Als je echter geen bardiensten wilt of kunt draaien, dan word je in de gelegenheid gesteld de bardiensten aan het begin van het seizoen af te kopen. Hiervoor betaal je dan een bedrag van € 100,- (email naar [email protected]). Mocht je onverhoopt verzuimen één of beide bardiensten te draaien, dan bedraagt de boete helaas € 75,- per bardienst. Inschrijven voor de bardiensten gebeurt aan het begin van het seizoen - hier wordt een apparte mail over gestuurd. 

Word je lid tijdens het tennisseizoen, dan zijn de meeste bardiensten al ingevuld. Dan kan je, naast het raadplegen van de KNLTB App, eventueel ook in overleg met de paviljoencommissie een gaatje vinden in het barschema om de bardienst alsnog te verrichten.

Het is ons streven om zo mogelijk elke dag een volledige bezetting van één of meer leden achter de bar te hebben. Hiervoor gelden de aanvang- en sluitingstijden, zoals beschreven in het bardienst reglement.

ledere dag (ook in het weekend):

ochtenddienst

09.00 – 12.30 uur

middagdienst

12.30 – 16.00 uur

tussendienst

16.00 – 19.30 uur

avonddienst

19.30 – 23.30 uur

Tijdens de competitie begint - alleen op zaterdag - de ochtenddienst al om 08.30 uur. Het is wel prettig om op tijd aanwezig te zijn om de andere mensen af te lossen van zijn of haar bardienst. Achter de bar ligt een verantwoordingsformulier. Dit formulier vul je in en voorzie je van jouw handtekening zodat wij altijd kunnen nazien of de bardienst is vervuld. Tevens worden op dit formulier de financiën verantwoord.

Heb je nog vragen, stuur dan een email naar [email protected]

N.B: Op ons gehele terrein geldt een rookverbod behalve op de aangewezen rookplek, die aangeduid is met bordjes.

Wij wensen jullie ontzettend veel tennisplezier.

Namens de paviljoencommissie.

Bardienst reglement 2022-def.pdf