Onze verenigingscultuur en beleid

LTV Breukelen bestaat in 2023 alweer 60 jaar – we zijn een club vol geschiedenis en daar zijn we trots op. Meerdere generaties van dezelfde families spelen tennis bij ons en onze leden blijven lang lid. Van jongs af aan leren kinderen spelenderwijs te tennissen en zijn we een sportieve en sociale ontmoetingsplaats tijdens events en competitie. Hiermee bouwen we een gezamenlijke cultuur en community.

In de huidige maatschappij waar contacten steeds vluchtiger worden en het belang van gezond leven nog steeds onder de aandacht gebracht moet worden, zien wij een belangrijke rol voor onze vereniging weggelegd: een 2e huis creëren waar inwoners van Breukelen – van jong tot oud - zich welkom voelen, samen tennissen en werken aan hun vitaliteit op hun niveau en waar prestatie en plezier hand in hand gaan. We zijn trots op onze verenigingscultuur en zullen met ons beleid ons erop richten om een duurzame en vitale tennisclub te worden, nu en voor toekomstige generaties.

Samen met onze leden hebben we ons beleid en onze cultuur vastgelegd, d.m.v. enquêtes en inspiratiesessies. Het resultaat is terug te vinden in de club en hieronder. 

 

 

Onze pijlers: 

Dé club waar iedereen zichzelf kan zijn
LTV Breukelen is ván de leden en is dóór de leden groot geworden. Wij samen maken de zorgeloze, veilige sfeer waar iedereen naar behoefte kan tennissen; van sportieve potjes met bekenden en gezelligheidstoernooien, tot clinics en competitie. Vanuit het bestuur en onze vrijwilligers streven we continu naar gevoel van trots en betrokkenheid bij de club. We willen die club zijn die voelt als een tweede thuis, waar iedereen de kans krijgt om op zijn eigen niveau te presteren en wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.

Trots op wat we samen bereiken
Wij zijn een club waar families al generaties hun gezinsleden komen aanmoedigen, waar de tossavond nieuwe en oude leden bij elkaar brengt en waar we zoveel fanatieke leden hebben dat de lessen en de competitie overvol zitten. We streven naar vooruitgang voor ieder individu en van de club als een geheel. Deze balans weten we te vinden samen met onze betrokken leden.

Ongedwongen sportiviteit
Tennissen betekent spelen en groeien op vele manieren – zowel mentaal als fysiek. LTV Breukelen biedt daarom tennis in allerlei flexibele vormen, voor elk wat wils en waar plezier en sportiviteit centraal staan. Onze kracht is dat we onze enthousiaste leden, met een grote diversiteit aan leeftijd, speelniveau en wensen, een breed scala aan opties kunnen bieden zodat ze zelf kunnen bepalen welke rol tennis speelt in de ontwikkeling van hun vitaliteit.

 

Wat is ons aanbod?

LTV Breukelen heeft gedurende het jaar een zeer volle agenda, met toernooien, competitie en leuke events voor de leden – jong en oud, ervaren en beginners, voor bestaande én nieuwe leden. We bieden tennislessen aan via CTO op hoog niveau en zorgen ook dat onze leden in de winter kunnen tennissen in de blaashal. Samen met een groep vrijwilligers worden de activiteiten in goede banen geleid, alle leden op de hoogte gehouden en de club als een organisatie gerund. We hebben grote ambities en zullen in de toekomst ons inzetten om het sportaanbod uitbreiden met Padel en andere sporten.