Open Toernooi Breukelen

Het Open Tennis Toernooi is gespeeld en wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Veel deelnemers, mooie wedstrijden, fantastische entourage, lekker eten en natuurlijk geweldig mooi weer. We hadden zelfs een internationaal tintje: in de Heren 3 hadden we zelfs deelnemers uit België en Zwitserland. 

Dit jaar moesten we niet partijen verzetten vanwege de regen, maar vanwege de zon - het was erg warm. Gelukkig was het park mooi ingericht met kleurrijke parasols en zwembadjes voor de voetjes. Wat een leuke sfeer, met de commissie gekleed in thema, heerlijke verse appeltaart en barbecue, de aankleding was weer fantastich, kortom: een toernooi om trots op te zijn. Ook erg leuk dat het terras altijd vol zat met supporters.

De Open Toernooi commissie heeft het weer geweldig georganiseerd. Ze geven aan ook heel blij te zijn met alle fijne reacties die ze hebben mogen ontvangen van de deelnemers en de toeschouwers. Dit belooft weer wat voor het volgende jaar. Ook willen we hierbij de sponsors van het toernooi bedanken. Zonder hun financiële steun hadden we het park niet zo mooi kunnen aankleden en hadden we het niet zo kunnen organiseren zoals we dat nu gedaan hebben.

Bekijk hier wat sfeerfoto's.

Nogmaals dank namens de Open Toernooi Commissie 2023