Jeugd competitie 2021

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (rood en oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. Zie onder voor meer informatie over de voorjaarscompetitie 2021.

Op 25 februari 2021 hebben we het bericht ontvangen dat de voorjaarscompetitie uitgesteld is tot mei:

KNLTB: Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan. We hebben verschillende scenario’s bekeken. De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, ook wedstrijden spelen. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen. Onderstaand zijn de voorlopige speeldata voor de Voorjaarscompetitie.

Voor meer informatie en mogelijke scenario's die KNLTB aan het bekijken is, klik hier. 

Teamindeling voorjaarscompetitie 2021

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie was wat anders dit jaar. Hierbij de indeling van de voorjaarscompetitie 2021. Zoals al aangegeven is deze uitgesteld maar we willen de indeling alvast delen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. De vet gedrukte personen zijn aanvoerder. We hopen op een sportief en leuke competitie !

Met Indien er vragen zijn over de indeling, graag contact opnemen met de trainers van CTO (aanspreekpunt is Hans van Scheppingen: [email protected]) 

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. Dat betekent een enorm druk programma op de zondag en een maximaal aantal jeugdteams dat we kunnen plaatsen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. We hopen op een sportief en leuke competitie ! Zie ook onze gedragsregels hier onder.

Namens de Jeugdcommissie:

Suzanna Huibregtse (Junioren groen en geel)
Vivienne Woltjer (Worldtour rood en oranje) 
[email protected]

 

 

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf Indeling jeugd VJ 2021.pdf