Jeugd competitie 2022

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. 

Voorjaarscompetitie 2022

Net als bij de najaarscompetitie worden bestaande competitiespelers automatisch voor de voorjaarscompetitie ingedeeld. Zoals de meesten van jullie wel weten is de voorjaarscompetitie op zondagochtend. De competitie start begin april en loopt tot half juni. 


 
Bestaande competitiespelers worden ingedeeld, behalve bij afmelding vóór 18 december

We gaan ervan uit dat iedereen die najaarscompetitie heeft gespeeld opnieuw meedoet. Bestaande competitiespelers worden automatisch ingedeeld voor de voorjaarscompetitie. Wil je voorjaarscompetitie spelen, dan hoef je niet te reageren. We delen je dan in voor de voorjaarscompetitie. Je hoeft je dus niet opnieuw aan te melden om mee te doen. Wil je een voorkeur doorgeven voor competitievorm of teamgenoten, geeft dat dan door vóór 18 december in een mail naar [email protected].

CTO probeert daar dan rekening mee te houden. Wil je géén voorjaarscompetitie spelen, dan verzoeken wij je om je vóór 18 december 2021 af te melden. Doe je dat niet, dan delen we je in.
 
Wie dit najaar niet mee heeft gedaan kan zich vóor 18 december aanmelden voor de voorjaarscompetitie. Jeugdleden die geen najaarscompetitie speelden maar in het voorjaarscompetitie willen spelen zijn van harte welkom. Stuur dan een e-mail met je aanmelding naar [email protected]. 

Geef hierin je voorkeur aan voor competitievorm of team. We proberen daar rekening mee te houden met de planning. 

Over inschrijving competitie

CTO doet z'n uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. De vet gedrukte personen zijn aanvoerder. We hopen op een sportief en leuke competitie! 
Indien er vragen zijn over de indeling, graag contact opnemen met de trainers van CTO (aanspreekpunt is Hans van Scheppingen: [email protected]) 

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. Dat betekent een enorm druk programma op de zondag en een maximaal aantal jeugdteams dat we kunnen plaatsen. We hopen op een sportief en leuke competitie! Zie ook onze gedragsregels hier onder.

Namens de Jeugdcommissie:

Suzanna Huibregtse (Junioren groen en geel)
Vivienne Woltjer (Worldtour rood en oranje) 
[email protected]

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf Jeugd team indeling najaar 2021-DEF.pdf