Jeugd competitie 2021

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. 

Najaarscompetitie 2021

Net als bij de voorjaarscompetitie worden bestaande competitiespelers automatisch voor de najaarscompetitie ingedeeld. Kijkend naar de teams in het voorjaar hebben we een aantal wijzigingen moeten doorvoeren. De nieuwe teamindeling staat hier.

Rode Competitie

Er is een verandering voor de kinderen in Rood: we zullen interne wedstrijdjes organiseren in Breukelen in plaats van meedoen met de Tenniskids competitie. De data voor deze wedstrijdjes worden eind augustus bekend gemaakt. 

De data voor de najaarscompetitie vind je hieronder: 

Over inschrijving competitie

CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. De vet gedrukte personen zijn aanvoerder. We hopen op een sportief en leuke competitie! 
Indien er vragen zijn over de indeling, graag contact opnemen met de trainers van CTO (aanspreekpunt is Hans van Scheppingen: [email protected]) 

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. Dat betekent een enorm druk programma op de zondag en een maximaal aantal jeugdteams dat we kunnen plaatsen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. We hopen op een sportief en leuke competitie! Zie ook onze gedragsregels hier onder.

Namens de Jeugdcommissie:

Suzanna Huibregtse (Junioren groen en geel)
Vivienne Woltjer (Worldtour rood en oranje) 
[email protected]

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf Jeugd team indeling najaar 2021-DEF.pdf