Jeugd competitie 2023

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. 

Voorjaarscompetitie 2024

De competitie start april en eindigt in juni. Zoals de meesten van jullie wel weten is de voorjaarscompetitie op zondagochtend. CTO doet z'n uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. De nieuwe teamindeling is per e-mail verstuurd aan alle jeugdleden. De aanvoerder van het team staat dikgedrukt. De aanvoerder krijgt een aparte e-mail met extra informatie (zoals taken van de aanvoerder, ballen ophalen, etc.) en kan dit met het team delen.

Indien er vragen zijn over de indeling, graag contact opnemen met de trainers van CTO (aanspreekpunt is Hans van Scheppingen: [email protected]) 

Speeldagen  

Speeldagen staan in onderstaand overzicht:

Rode Competitie

Net als vorig voorjaar zullen we voor de kinderen in de rode categorie interne wedstrijden organiseren in Breukelen. We plannen dit op de dagen dat oranje thuis speelt. De exacte data worden gedeeld in de appgroep zodra de thuisspeel data bekend zijn.

WhatsApp groep

Voor de jeugd tennis zijn de volgende WhatsApp groepen aangemaakt waarin je geïnformeerd wordt over alle leuke activiteiten.

Oranjehttps://chat.whatsapp.com/DPt5DwvMkvyADJxBeTJgtZ

Groenhttps://chat.whatsapp.com/GhTrXjZPxLj9YnPu5Uscte

Geel (junioren)https://chat.whatsapp.com/FkyRaohAg366WeWSwV4r8V

Meld je hiervoor aan, zodat we je kunnen informeren over alle jeugdactiviteiten.

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zo veel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. 

We hopen op een sportieve en leuke competitie. 

Jeugdcommissie: [email protected] 

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf