Jeugd competitie 2023

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. 

Voorjaarscompetitie 2023

De competitie start in april en eindigt in juni met inhaaldagen. Zoals de meesten van jullie wel weten is de voorjaarscompetitie op zondagochtend. CTO doet z'n uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. De nieuwe teamindeling vind je hier. De aanvoerder van het team staat dikgedrukt. De aanvoerder krijgt een aparte email met extra informatie (bijvoorbeeld taken aanvoerder en ballen ophalen etc) en kan dit met het team delen.

Indien er vragen zijn over de indeling, graag contact opnemen met de trainers van CTO (aanspreekpunt is Marija: [email protected]) 

Speeldagen  

Speeldagen staan in onderstaand overzicht:

Om te zorgen dat iedereen klaar is voor de competitie hebben we onderstaande gepland: 

  • Op zondag 12, 19 en 26 maart vinden er voor de Groene en de 11-14 jarige teams een dubbeltraining plaats. Deze training wordt verzorgd door CTO van 10:00 uur tot 11:00 uur. 
  • Op zondag 26 maart van 9:00 uur tot 10:00 zijn alle oranje teams welkom voor een dubbeltraining en uitleg over de spelregels.

Rode Competitie

Net als vorig voorjaar zullen we voor de kinderen in Rood interne wedstrijdjes organiseren in Breukelen. We plannen dit op de dagen dat Oranje thuis speelt. De exacte data worden gedeeld in de appgroep zodra de thuisspeel data bekend zijn.

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen.

We hopen op een sportief en leuke competitie. 

Namens de Jeugdcommissie:
Suzanna Huibregtse (Junioren geel) 
Vivienne Woltjer (oranje en groen) 
[email protected] 

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf Indeling Jeugdcompetitie Voorjaar 2023.pdf