Jeugd competitie 2023

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. 

Najaarscompetitie 2023

De competitie start september en eindigt in oktober. Zoals de meesten van jullie wel weten is de najaarscompetitie op zondagochtend. CTO doet z'n uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. De nieuwe teamindeling vind je hier. De aanvoerder van het team staat dikgedrukt. De aanvoerder krijgt een aparte email met extra informatie (bijvoorbeeld taken aanvoerder en ballen ophalen etc) en kan dit met het team delen.

Indien er vragen zijn over de indeling, graag contact opnemen met de trainers van CTO (aanspreekpunt is Hans van Scheppingen: [email protected]) 

Speeldagen  

Speeldagen staan in onderstaand overzicht:

Rode Competitie

Net als vorig voorjaar zullen we voor de kinderen in Rood interne wedstrijdjes organiseren in Breukelen. We plannen dit op de dagen dat Oranje thuis speelt. De exacte data worden gedeeld in de appgroep zodra de thuisspeel data bekend zijn.

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. CTO heeft zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen.

We hopen op een sportief en leuke competitie. 

Jeugdcommissie: [email protected] 

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf Indeling Jeugdcompetitie Najaar 2023.pdf