Jeugd competitie 2022

Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan de door KNLTB aangeboden competitievormen op zondag. Zo is er de World Tour Tenniskids (oranje) voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd zijn in het voor en najaar competitie wedstrijden. 

Najaarscompetitie 2022

Net als bij de najaarscompetitie worden bestaande competitiespelers automatisch voor de voorjaarscompetitie ingedeeld. Zoals de meesten van jullie wel weten is de voorjaarscompetitie op zondagochtend. De competitie start in september en loopt tot de herfstvakantie. Dit najaar zijn er in totaal 5 speeldagen. Voor de indeling klik hier


 

Over de teamindeling competitie

CTO doet z'n uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen. De vet gedrukte personen zijn aanvoerder. We hopen op een sportief en leuke competitie! 
Indien er vragen zijn over de indeling, graag contact opnemen met de trainers van CTO (aanspreekpunt is Hans van Scheppingen: [email protected]) 

We prijzen ons bij LTV Breukelen gelukkig dat we ontzettend veel enthousiaste jeugdleden hebben, waarvan er veel competitie spelen. Dat betekent een enorm druk programma op de zondag en een maximaal aantal jeugdteams dat we kunnen plaatsen. We hopen op een sportief en leuke competitie! Zie ook onze gedragsregels hier onder.

Namens de Jeugdcommissie:

Suzanna Huibregtse (Junioren groen en geel)
Vivienne Woltjer (Worldtour rood en oranje) 
[email protected]

Gedragsregels jeugdcompetitie.pdf Jeugd team indeling NJ 2022 - LTV Breukelen.pdf