Generatietoernooi

Op zondagmiddag 26 juni 2022 stonden er maar liefst 37 junioren op tennisbaan van LTV Breukelen. Samen met hun vader/moeder/opa/oma/oom/tante/buurman/buurvrouw deden zij mee aan het leukste familietoernooi van Breukelen: Het Generatietoernooi!

Na een warming-up verzorgd door tennisschool CTO waren de spieren opgewarmd van alle kinderen en volwassenen. En werden er vervolgens onderlinge partijtjes gespeeld in niveaus Rood, Oranje, Groen & Geel. 
De middag stond in het thema van 'Wimbledon'. Dit betekende dat er naast veel tennisplezier ook werd getrakteerd op cake, aardbeien en aardbeienijsjes!
Na 7 rondes speelplezier werd de middag afgesloten met een kleine prijsuitreiking. Alle kinderen ontvingen als blijvend aandenken een foto van henzelf samen met hun speelpartner in een fotolijstje. Julian, Koen, Daan & Lisa werden extra in het zonnetje gezet en ontvingen een kleine aanmoedigingsprijs.

Traditiegetrouw kwam een einde aan het Generatietoernooi met een spelletje 'Rondom-De-Baan'. Uiteindelijk wisten Jette & buurman Maarten de finale te halen. Al met al een geslaagde middag!

Hou de website in de gaten voor volgend jaar - we kijken er nu al naar uit.

De Evenementencommissie: [email protected]