Jeugd Clubkampioenschappen (JCK)

Iedere laatste week van de zomervakantie bruist LTV Breukelen: de kinderen komen terug van zomervakantie en zijn een week lang te vinden op de tennisbaan. We maken er een hele gezellige week van, met diverse activiteiten en een (water-) spektakel op vrijdagmiddag. Het toernooi is voor alle jeugdleden van 4 (rood) tot 17 jaar (geel). Dit jaar vindt het toernooi plaats van maandag 23 tot en met zaterdag 28 augustus

Voor meer informatie, download het programmaboekje hier

Het thema is Summer party.

Inschrijven & Kosten

De inschrijving is gesloten (was geopend tot 24 juli 2021).
Deelname kost €17,50, dit is inclusief elke dag lunch, het (water-) spektakel, een clinic van CTO en diverse andere activiteiten. Voor de kinderen met het starterspakket (geboren 2014 of later) zijn er geen kosten. Inschrijfgeld kun je bij aanmelding voor eerste deelname in de week met pin voldoen. 

Ben je geen lid, 8 jaar of jonger en wil je in deze week kennis maken met tennis en onze vereniging? Hartstikke leuk! Deelname kost voor jou €5,-. Je speelt dan mee in de categorie Rood. Ben je geen lid maar wil je wel mee doen aan de BBQ en het (water-) spektakel op vrijdag? Ook gezellig! De kosten daarvoor bedragen ook €5,-. 

Voor beide opties kan je inschrijven via [email protected] of kom langs tijdends de JCK.

Onderdelen

Je kunt je dit jaar voor maximaal drie onderdelen inschrijven.  Als je met drie onderdelen meedoet kan je helaas geen verhinderingen opgeven. Je kunt maximaal één verhindering opgeven als je met één of twee onderdelen meedoet. Verhinderingen op vrijdag en zaterdag mogen in geen geval. Mocht je willen dubbelen en (nog) geen partner hebben, geef dit dan aan, dan proberen wij een partner voor je te vinden.
De kinderen in de categorie Rood zullen tijdens het toernooi op maandag, woensdag en vrijdag in een tijdsblok van twee uur spelen. Zij maken kans om in de finale op zaterdag te komen. Voor kinderen die minder fanatiek zijn is dit ook altijd een geweldige week om mee te maken. Natuurlijk zijn de kinderen op dagen dat ze niet spelen welkom voor de activiteiten.    Wanneer we veel of juist weinig aanmeldingen per onderdeel hebben zullen we onderdelen toe- of samenvoegen. We zullen er in ieder geval voor zorgen dat iedereen zo vaak mogelijk kan spelen. 

Organisatie en whatsapp groep

Uiterlijk een dag voor de start van het toernooi krijg je te horen wanneer je moet spelen. Tijdens de toernooiweek zullen we een whatsapp groep gebruiken. Wil je bij je inschrijving het nummer aangeven waarmee je in deze app groep wil? Om de groep zo functioneel mogelijk te houden kunnen alleen de commissieleden berichten versturen.   

Foto’s 

Tijdens het toernooi worden er traditiegetrouw foto’s (en/of video’s) gemaakt die gebruikt kunnen worden voor de promotie van dit tennistoernooi. Mocht je bezwaar hebben dat je op foto’s afgebeeld staat, dan kan je dat bij ons aangeven.   

Richtlijnen  

We zijn bijzonder blij met de verruiming van de maatregelen tegen het coronavirus zoals recent aangekondigd. We zullen jullie voor en tijdens het toernooi informeren en blijven informeren over de dan geldende richtlijnen van het RIVM en de KNLTB. We gaan ervan uit dat iedereen zich zal houden aan deze richtlijnen. We gaan er dit jaar met z’n allen weer een mooie week van maken!       

We houden jullie op de hoogte via de club app en email. Voor vragen: [email protected]

Groetjes, JCK Crew 2021

 

 

Programmaboekje JCK 2021.pdf