Jeugd Clubkampioenschappen (JCK)

JCK 2017

Iedere laatste week van de zomervakantie bruist LTV Breukelen: de kinderen komen terug van zomervakantie en zijn een week lang te vinden op de tennisbaan. Dit jaar vindt het toernooi plaats van 20 augustus t/m 25 augustus. Het toernooi is voor alle jeugdleden van 4 (rood) tot 17 jaar (geel). Naast tenniswedstrijden is de dag gevuld met allerlei activiteiten en wordt er iedere dag voor alle deelnemers een lunch geserveerd - deze is inbegrepen in het inschrijfgeld van €15,-

Hier wil je toch bij zijn? Schrijf je nu in: dit kan tot 29 juni 2018: klik hier

Extra informatie

  • Deelname aan de JCK 2018 kost 15 euro per persoon en is inclusief elke dag lunch en alle wedstrijden: je kan je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven. 
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen poules samengevoegd worden. Heb je nog geen tennismaatje, geef dit dan ook aan dan proberen wij een partner te vinden.
  • Specifiek voor kinderen in rood: Rood speelt op maandag, woensdag en vrijdag in een tijdsblok van 2 uur.(NB kinderen in rood betalen geen inschrijfgeld, dit is al betaald via het jeugdabonnement.)

Afgelopen zomer hebben er zo'n 165 deelnemers meegedaan en er worden zo'n 550 wedstrijden gespeeld. Voor een impressie van vorig jaar - zie hier het programmaboekje 2017

Programmaboekje Jeugdclub 2017.pdf

Vragen?

logo

E-mail

info@ltvbreukelen.nl

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen