Jeugd Clubkampioenschappen (JCK)

Iedere laatste week van de zomervakantie bruist LTV Breukelen: de kinderen komen terug van zomervakantie en zijn een week lang te vinden op de tennisbaan. We maken er een hele gezellige week van, met diverse activiteiten en een (water-) spektakel op vrijdagmiddag. Het thema is SPACE.

Onze Jeugd Clubkampioenschappen zijn voor alle jeugdleden van 4 (rood) tot 17 jaar (geel). Dit jaar vindt het toernooi plaats van maandag 15 tot en met zaterdag 20 augustus

De inschrijving is geopend: schrijf je hier in vóór 7 augustus.

Extra informatie

  • Leden uit 2004 mogen alleen dubbelen.
  • Ben je na 2004 geboren, dan mag je je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven
  • Wanneer je voor 3 onderdelen mee wilt doen, mag je geen verhinderingen opgeven.
  • Als je wel wilt dubbel en / of mixen maar geen partner hebt geef dat dan aan. Wij gaan dan ons best doen een dubbelpartner voor je te vinden.
  • Kinderen in de rode categorie worden op maandag, woensdag en vrijdag
    verwacht voor een clinic of wedstrijdjes in een tijdsblok van 2 uur van 10:00 tot 12:00. 

Behalve tennis zijn er de hele week leuke activiteiten. Ook wordt er elke dag voor de lunch gezorgd. Het is voor iedereen een leuke week ongeacht je speelsterkte. In de namiddag en avond zullen we dit jaar ook uitpakken met activiteiten voor de ouders. De JCK Crew verwacht jullie ouders ook dit jaar gezellig weer! Vrijdag staat in ieder geval de stormbaan gepland aan het eind van de middag om daarna met z'n allen te bbq-en onder het genot van muziek.

Lees hier het verslag van JCK 2021. 

We houden jullie op de hoogte via de club app en email. Voor vragen: [email protected]

Groetjes, JCK Crew 2022

 

 

Programmaboekje JCK 2021.pdf