Vrienden van LTV Breukelen

Draag jij onze vereniging ook een warm hart toe? En zou je graag wat willen bijdragen maar komt het er eigenlijk nooit van? Word dan nu Vriend van LTV Breukelen (voorheen de Club van 50).

Vanwege het 60-jarig jubileum en de recent opgestelde verenigingscultuur en beleid, willen we de “Vrienden van LTV Breukelen” dit jaar nieuw leven in blazen. Voor het mooie symbolische bedrag van € 60,- word je Vriend en draag je direct bij aan de 2e pijler van ons verenigingsbeleid: “Trots op wat we samen bereiken”. Want met jouw bijdrage als “Vriend van LTV Breukelen” zijn we in staat om extra dingen te doen voor de club en ons park, en het nog mooier te maken dan het al is (zoals de overkapping die een paar jaar geleden is gerealiseerd). Ideeën zijn altijd welkom! Mail ze naar [email protected] 

Nog even dit:

  • Je kunt niet alleen als individu lid worden van de “Vrienden van LTV Breukelen” maar ook als gezin of als competitieteam. En het mag ook anoniem.
  • Vrienden maken vrienden, dus ‘spread the word’ en zorg dat zoveel mogelijk leden lid worden van dit mooie initiatief.
  • Als leden van de “Vrienden van LTV Breukelen” bepalen we samen waar het geld aan wordt besteed.
  • Argus Etiketten zal weer een nieuw bord verzorgen waarop alle “Vrienden van LTV Breukelen” zichtbaar worden.

We realiseren ons dat de verhuizing van het park naar de voetbalvelden van FC Breukelen wat onzekerheid mee brengt. Dit betekent dat we het geld alleen uit zullen geven aan zaken die we mee kunnen nemen, dan wel dat we jullie bijdrage wellicht langer in kas houden om later (na de verhuizing) een mooie investering te kunnen doen. Uiteraard zullen we jullie en het bestuur hier bij betrekken!

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het aanmeldformulier in en lever het in bij één van de commissieleden.

Commissie Vrienden van LTV Breukelen: Harry, Jürgen en Angelique
[email protected] 

Aanmeldingsformulier-Vrienden-van-LTVB.pdf