Open Jeugd Toernooi Breukelen (OJTB) 2023

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: ons jaarlijkse Open Jeugd Tennistoernooi! Als LTV Breukelen bestaan we dit jaar maar liefst 60 jaar, en dat betekent: dubbel feest! Dit willen we natuurlijk goed vieren met een groots ‘tennisfiesta’. 

Het Open Jeugd Toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 3 t/m 9 juli 2023. De finales worden op zondag 9 juli gespeeld. De inschrijving is geopend t/m 26 juni: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/E6266712-B9B5-48FC-B487-26E529AE393C

Het toernooi is voor jeugd tot en met 17 jaar, in de categorieën oranje, groen en geel. 

Waarom wil je dit toernooi zeker niet missen?? 

  1. Het toernooi draait om het laten zien van jouw tennistalent. Strijd tegen andere spelers en geniet van spannende wedstrijden. Het is jouw kans om te schitteren en te bewijzen dat jij de beste bent!
  2. Dit jaar hebben we een bijzonder thema: Spanje! Geniet van de Spaanse zon terwijl je jouw tenniskunsten op de baan vertoont. Het is tijd om jezelf onder te dompelen in de Spaanse sfeer en een beetje 'fiesta' toe te voegen aan het toernooi. Vergeet niet je meest kleurrijke en Spaans-geïnspireerde outfits mee te nemen!
  3. De belangrijkste reden: plezier en gezelligheid! Maak nieuwe vrienden, moedig elkaar aan en maak kans op mooie prijzen in de loterij.
  4. Zit jij bij de eerste 100 deelnemers die zich hebben ingeschreven? Als bedankje voor jouw deelname maak je kans op een €50,- tegoedbon bij TennisDirect! 

Of je nu een beginnende speler bent of een echte professional, dit toernooi is een geweldige plek om je skills te laten zien en jezelf uit te dagen! Dus, waar wacht je nog op?  Schrijf je snel in om jouw plek te verzekeren en maak bovendien kans op die TennisDirect tegoedbon. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen van 3 t/m 9 juli bij LTV Breukelen!

Vergeet niet dat iedereen welkom is vanaf 8 t/m 17 (oranje-groen-geel), dus zorg ervoor dat al je vrienden zich ook inschrijven via deze link.

Heb je vragen, stuur een mailtje naar de OJTB Commissie: [email protected]