Open Jeugd Toernooi Breukelen (OJTB) 2024

 

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: ons jaarlijkse Open Jeugd Tennistoernooi!  

Het Open Jeugd Toernooi zal dit jaar plaatsvinden van maandag 8 t/m zondag 14 juli 2023. Alle finales worden op zondag 14 juli gespeeld. Inschrijven is mogelijk vanaf mei 2024, hou deze website en facebook in de gaten.

Het toernooi is voor jeugd tot en met 17 jaar, in de categorieën oranje, groen en geel. 

Waarom wil je dit toernooi zeker niet missen?? 

  1. Het toernooi draait om het laten zien van jouw tennistalent. Strijd tegen andere spelers en geniet van spannende wedstrijden. Het is jouw kans om te schitteren en te bewijzen dat jij de beste bent!
  2. Het thema van dit jaar wordt later bekend gemaakt!
  3. De belangrijkste reden: plezier en gezelligheid! Maak nieuwe vrienden, moedig elkaar aan en maak kans op mooie prijzen in de loterij.
  4. Zit jij bij de eerste 100 deelnemers die zich hebben ingeschreven? Als bedankje voor jouw deelname maak je kans op een €50,- tegoedbon bij TennisDirect! 

Of je nu een beginnende speler bent of een echte professional, dit toernooi is een geweldige plek om je skills te laten zien en jezelf uit te dagen! Dus, waar wacht je nog op?  Schrijf je snel in om jouw plek te verzekeren en maak bovendien kans op die TennisDirect tegoedbon. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen van 8 t/m 14 juli bij LTV Breukelen!

Vergeet niet dat iedereen welkom is vanaf 8 t/m 17 (oranje-groen-geel), dus zorg ervoor dat al je vrienden zich ook inschrijven.

Heb je nu al vragen, stuur een mailtje naar de OJTB Commissie: [email protected]