Sponsoring voor leden

LTV Breukelen is een actieve club en we hebben ook vele actieve sponsors. Ook dit jaar worden wij weer gesteund door tal van ondernemers en dat is bijzonder omdat velen hard geraakt zijn door Corona. Dit is dan ook een extra reden om onze loyaliteit te laten zien en hen te steunen! Daarom is onze oproep nog steeds: Wees loyaal, koop lokaal! Hier is het overzicht van onze sponsors. De links naar onze sponsors staan op onze website en in de app onder Club | Info | Sponsors: handig dus.

Acties voor onze leden van onze sponsors

Sommige van onze sponsoren bieden ook voordelen aan voor onze leden. Hou deze site in de gaten voor de actuele acties.

  • Tennis Direct (www.tennisdirect.nl) heeft een grote collectie aan tenniskleding. Met de voorjaarsactie kan krijg je €10 korting op een bestelling van €75 of meer. Gebruik de code TDPD-10 tijdens het afrekenen. De actie is geldig t/m 31 mei 2024. 
  • Vechtstreek Wijnen (www.vechtstreekwijnen.nl
    Gebruik de code “LTV” bij een bestelling. Deze code geeft een nog betere afdronk met een korting van 10%!
  • Pizza Beppe (pizzabeppe.nl/breukelen/) biedt 20% korting op hun pizza bij vertoon van je digitale KNLTB pas, voor zowel het restaurant als bij afhaal.

Overzicht huidige sponsors

Ben je of ken je iemand die interesse heeft in het sponsoren van onze club, kijk dan op onze sponsorpagina voor bedrijven. Je kan ook contact opnemen met de sponsorcommissie: 

Sandor Presburg ([email protected])
Rens van Angelen ([email protected])
Ivo Kalthoff ([email protected])