Baanreservering blaashal

De blaashal beschikt over 3 banen. Reserveren van een baan is verplicht.

De vaste reserveringen voor contract houders en de reserveringen voor de trainingsuren van CTO kunt u vinden op de website van de blaashal onder Beschikbare uren. De vrije uren zijn in principe beschikbaar om te reserveren. De tarieven vind u hier.

Leden van LTV Breukelen kunnen de meest actuele beschikbaarheid van de banen vinden in de knltb.club app. Niet-leden kunnen de beschikbaarheid vinden op de website van LTV Breukelen in de widget onder Zoeken…

Als u een van de beschikbare uren wilt reserveren hebt u de volgende mogelijkheden:

1.       Een eenmalige reservering
2.       Een structurele reservering, daarmee wordt u contracthouder.
3.       Een Passe-partout, daarmee betaal je eenmalig een bedrag en kan je afhangen zo vaak je wilt
4.       Een toernooi organiseren
5.       Training  

Ad 1. Leden van LTV Breukelen kunnen een beschikbare baan reserveren door deze af te hangen in de knltb.club app of op de website van LTV Breukelen. Altijd alle spelers vermelden. Niet-leden kunnen een baan reserveren door een email te sturen met vermelding van gewenste tijd en baan en de namen van de spelers naar [email protected]. Gelieve de email een dag van tevoren te sturen. U krijgt bericht of de reservering toegewezen is of een voorstel voor een andere tijd en/of baan. De hoofdboeker krijgt een betaalverzoek voor de baanhuur.  

Ad 2. U kunt een baan reserveren voor zolang de blaashal er staat. Stuur een email met gewenste start en eindtijd (afgerond op half uur) almede de baan naar [email protected] . Bij toewijzing krijgt u een betaalverzoek. Na betaling bent u contract houder en wordt de baan voor u gereserveerd voor de rest van het blaashal seizoen.  

Ad 3. U kunt een passe-partout aanvragen door een email te sturen met uw naam naar [email protected] . Passe-partout houders hoeven niet te betalen als zij deelnemen in een eenmalige reservering.  

Ad 4.Als u een toernooi wilt organiseren, stuur een email met datum en tijdslot naar [email protected] . Controleer a.u.b. van tevoren of het gewenste tijdslot beschikbaar is. Bij toewijzing krijgt u een betaalverzoek. Na betaling reserveren wij de baan of banen.  

Ad 5. Voor lessen en trainingen kunt u contact opnemen met training school CTO.  

Het bestuur van de blaashal.