Voorjaarscompetitie 2022

Het ziet er goed uit voor de voorjaarscompetitie dit jaar. We hebben er zin in en de competitieteams zijn ingedeeld. Zoals ieder jaar, we zijn erg trots op onze enthousiaste leden en de vele aanmeldingen. Helaas hebben er meer teams zich aangemeld dan we kunnen plaatsen. Hier is de definitieve indeling voor de voorjaarscompetitie.

Andere handige documenten:

Ben je uitgeloot of wil je af en toe competitie spelen? Geef je dan op als reservespeler via CWT ([email protected]) en we zullen je naam op de lijst van reservespelers plaatsen. 

We wensen iedereen veel plezier en succes dit seizoen. 

Data voorjaarscompetitie

Veel tennisplezier,  CWT 

Marian Mens
Jack van der Veen
Wenche Asyee

_____________________________________________________________________

Competitie bij LTV Breukelen

Van april tot en met juni (voorjaarscompetitie) en september tot en met oktober (najaarscompetitie) kun je deelnemen aan de competitie. Als vereniging schrijven wij teams in voor de landelijke competitie (op zondag) en de regionale competitie (op dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdag en zaterdag).
Vanwege de grote druk op de banen is er gekozen niet deel te nemen aan competitievormen op doordeweekse avonden. Inschrijving voor de competitie is meestal rond november (voor de voorjaarscompetitie) en rond mei (voor de najaarscompetitie). Hier vindt aparte correspondentie over plaats.
Voor de seniorencompetitie meld je een volledig team aan, losse inschrijvingen blijken moeilijk te plaatsen. De indeling voor de jeugdcompetitie loopt via de jeugdcommissie en CTO.  

Lotingsbeleid

Competitiedeelname blijft onder de leden van LTV Breukelen onverminderd populair. Onze vereniging heeft een groot aantal competitiespelers en competitieteams met bijbehorende druk op onze baancapaciteit. Helaas kunnen we niet altijd alle aanmeldingen voor de competitie daadwerkelijk indelen. Om deze reden vind loting plaats: lees hier meer over het competitiebeleid.

Reglementen

Voor deelname aan competitie gelden landelijke regels. Deze zijn opgenomen in de algemene tennisspelregels, het competitiereglement en het wedstrijdbulletin van de verschillende competitievormen. Vooral de reglementen rondom het inzetten van invallers zijn belangrijk om notitie van te nemen. De reglementen en meer algemene informatie is te vinden op de website van de KNLTB

Invoeren van competitie uitslagen

Er wordt 1 persoon per team aangewezen als aanvoerder. Deze persoon krijgt ook de rechten om de uitslagen in te voeren. Voor instructies over het invoeren van uitslagen, lees hier meer. Bij vragen kan altijd contact worden opgenomen met [email protected]

 

Competitiedeelname en lotingbeleid LTVB.pdf Teamindeling Seniorencompetitie VJ2022-v2.pdf aanvoerdersbrief 2022 DEF.pdf Baanindeling per week versie 11-4.pdf