Clubkampioenschappen senioren

Ons jaarlijkse toernooi voor Senioren vindt plaats van 25 augustus t/m 8 september 2024. 

Ook dit jaar zullen we natuurlijk de welbekende hapjes die met liefde bedacht en voorbereid zijn, serveren. Daarover en over extra activiteiten later meer. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten. Plan je vakantie buiten deze 2 weken om en kom eten, tennissen en genieten op de club!

Met een vernieuwde commissie hebben we er weer ontzettend veel zin zin om de Clubkampioenschappen 2024 te organiseren. Wel kunnen we wat extra hulp gebruiken. Mocht je willen helpen, mail dan naar [email protected] of loop tijdens het toernooi langs de wedstrijdtafel.

Tot 25 augustus!

CK commissie: Annemar, Jan, Joop, Jos, Lara, Marijke, Merel, Michiel, Nanda

Lees hieronder het verslag van de afgelopen Clubkampioenschappen.

___________________________________________________________

Het waren weer prachtige clubweken 

De clubkampioenschappen 2023 zitten er weer op en wat was het weer een feest. het was een feest om mee te spelen en een feest om dit voor jullie te organiseren. We hebben het met plezier gedaan en we zijn blij dat vrijwel iedereen op 3 september met een tevreden gevoel naar huis ging. Dat was wel iets later dan gepland: de damesfinale voorafgaand aan de prijsuitreiking duurde 3 uur en was daarmee meteen de langste partij van het toernooi.
 
In de afgelopen weken hebben 210 leden meegedaan en zijn 300 partijen gespeeld. Daarnaast zijn er tientalen bitterballen gegeten, waren de BBQ avonden een groot succes en gingen de overige hapjes en drankjes ook als warme broodjes over de toonbank.

Annemar, Jan, Joop, Jos, Lara, Marijke, Merel, Wenche