Clubkampioenschappen 2021 - senioren

Van 28 augustus t/m 12 september 2021 wordt er weer gestreden om de eervolle titel ‘Clubkampioen 2021! De wedstrijden worden gespeeld op verschillende niveaus in de single, de dubbel en de mix. 
Wil je helpen? Stuur dan een mail naar [email protected] . We kunnen je hulp goed gebruiken. Voor vragen en opmerkingen kun je ook mailen naar [email protected] .
Houd de website en clubapp goed in de gaten voor meer nieuws.
Wij gaan ons best doen er een sportief, gezellig en veilig toernooi van te maken!

Team CK2021
Alice | Annemar | Bas | Joop | Marijke | Wenche |

_________________________________________________________________________________________

Lees hier het verslag van het Clubtoernooi 2020: een speciaal toernooi in vele opzichten:

 

CK 2020 jeugd en senioren: een succes!

2020, het jaar dat alles plotseling anders is.... Het was half maart toen de commissies besloten om de clubkampioenschappen door te laten gaan. Ingegeven door de late zomervakantie zijn de jeugd en senioren voor het eerst sinds hun historie tegelijk georganiseerd. Door de corona richtlijnen van de KNLTB was het zoeken naar een goede opzet van beide toernooien samen. Maar dan toch eindelijk, mochten we weer de baan op om wedstrijden te spelen! Zowel de jeugd als de senioren waren zo blij als jonge kalveren die de wei weer in mogen. Na een voorjaar zonder tenniscompetitie was het heerlijk de strijd op de banen weer aan te mogen gaan.

 

Enkele opvallende wetenswaardigheden:

  • De corona-inschrijflijsten zijn ondertussen door de shredder gegaan, gelukkig hebben we hier geen gebruik van hoeven maken. Wel hebben de lijsten de volgende info opgeleverd: gemiddeld bezoekers per dag: 82, met in het finale weekeinde de piek met 150 bezoekers.
  • De wedstrijdstatistieken, altijd leuk.... De jeugd heeft naast de rode clinics 189 wedstrijden gespeeld. De senioren 288 wedstrijden, met 212 spelers en een gemiddelde speelduur van net geen 90 minuten. Op de finale dag met 18 volledige wedstrijden was het gemiddelde 110 minuten, waarbij vermeldt moet worden dat Charlie flink haar best heeft gedaan voor een hoog gemiddelde.
  • We hebben helaas het aantal sprint met hindernis wedstrijden op de stormbaan niet geteld, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid durven we te zeggen dat het er meer zijn dan wedstrijden op de baan 😉 !
  • We hebben een kersverse vrijwilliger van het jaar Luc André, die de beker dubbel en dwars verdient. Wij zijn zeer benieuwd aan wie Luc volgend jaar de beker overhandigd.
  • In 20 minuten was het klusje opruimen van het terras op baan 4 geklaard. Applaus voor iedere krachtpatser die daarbij geholpen heeft!

De kampioenschappen hebben alleen plaats kunnen vinden door de vele extra vrijwilligers die soms op het laatste moment gevraagd toch direct naar het park kwamen om te helpen. Hierbij willen wij de volgende mensen (op alfabetische volgorde) nog een keer in het zonnetje zetten:
Arda, Carla, Claudia, Cora, Dennis, Erna, Frank, Geert Jan, Gerard, Georgette, Hans, Harry, Jack, Jan-Bert, Jos, Judith, Karin, Leo, Luc, Marcel, Marieke, Marten, Martien, Mirjam, Nanda, Nathalie, Natasha, Nicole, Olaf, Sacha, Sharon, Ton en CTO voor de clinics. Zonder jullie hulp hadden de kampioenschappen niet kunnen plaats vinden!


Dank ook aan allen die de evaluatie hebben ingevuld. De 8,5 die jullie ons gegeven hebben gaan we volgend jaar weer proberen te evenaren.

Zien we jullie volgend jaar weer? Dan gaan we er weer een top toernooi van maken. Het kampioenen bord 2020 hangt in de ingang van het paviljoen, wie zouden daar volgend jaar op te zien zijn?


Met sportieve groet,
CK en CJK2020