Ledeninformatie - senioren

LTV Breukelen is de tennisvereniging voor Breukelen en omgeving waar recreatief tennis en een gezellige sfeer voorop staan. Ook streeft LTVB een goed prestatieniveau na. Onze vereniging biedt goede tennisfaciliteiten voor alle leeftijdscategorieën, van jong tot oud. We willen dat alle leden zich thuis voelen bij onze club. 

Op deze pagina lees je belangrijke informatie over onze club, wat er allemaal te doen is en hoe je het meeste uit je lidmaatschap haalt. 

Voor informatie over lidmaatschap, klik hier
Voor informatie voor de jeugdleden, klik hier

Voor contactgegevens en nieuws verwijzen we je naar de KNLTB ClubApp. Via de KNLTB ClubApp (beschikbaar voor iOS en Android) ontvang je alle informatie over de activiteiten en nieuws. Lees hier hoe je de KNLTB ClubApp kan installeren.

Tennisles

Onze tennislessen worden verzorgd door de tennisschool CTO. De prijzen voor de tennislessen verschillen per seizoen. In de winter zijn ook de kosten van de blaashal (op baan 1,2 en 3 van LTV Breukelen) in de lesprijs opgenomen.

 • Ieder lesseizoen (zomer en winter) worden er groepjes gemaakt op basis van aangegeven beschikbaarheid, niveau en voorkeuren voor aangegeven vrienden.
 • Verder zijn er ook privélessen of intensieve trainingen mogelijk. Voor de exacte prijzen voor de lesgroep die je wenst, kun je een mail naar [email protected] sturen.

Evenementen

We hebben een zeer actieve evenementencommissie – zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals de toss avonden op maandag, de laddercompetitie, ons Jubilieum Openingsevent, het Veteranen Event, het Clubfeest en diverse activiteiten voor de jeugd. Deze worden gecommuniceerd via borden op de tennisclub en via de KNLTB ClubApp en website. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen – dus laat het ons weten als je ook wat wil organiseren: [email protected] 

Competitie

LTV Breukelen is een zeer actieve club en we hebben ieder jaar veel competitieteams. We spelen competitie op dinsdag, vrijdagavond en het weekend. In principe geef je je op als team. Omdat het zo druk is – wordt er geloot. Ben je te laat om aan te sluiten bij een team of wil je af en toe spelen, geef je dan op als vervangende speler bij [email protected]
Voor meer informatie over competitie en het reglement, klik hier

Onze toernooien

LTV Breukelen heeft normaliter twee grote toernooien voor senioren: voor de zomervakantie organiseren we het Open Toernooi voor alle senioren uit de omgeving. Meteen na de zomervakantie vinden onze Club Kampioenschappen plaats. Een sportieve en sociale manier om de leden te leren kennen, op en buiten de baan. Er wordt op tijd een mail met informatie en inschrijving verstuurd – hou altijd onze agenda in de KNLTB Club App en op onze site in de gaten.

Verder kan je je natuurlijk opgeven voor andere toernooien in de omgeving. Van sommige open toernooien in de omgeving hangen er posters op de club. Voor het actuele aanbod kan je ook kijken op de online toernooikalender van MijnKNLTB.

Vrij spelen

LTV Breukelen heeft 9 banen. In het voorjaar en najaar kan het best druk zijn op de baan i.v.m. lessen en competitie. Er worden altijd banen vrij gehouden om te spelen. Deze banen kunnen normaal geboekt worden door via de KNLTB ClubApp af te hangen met je maatje(s).  

Wil je spelen maar heb je geen maatje? Kom dan maandagavond naar de tossavond. Vanaf 19:00 kan je meespelen in steeds wisselende teams op de baan. Ook kan je via de KNLTB Club App zoeken naar maatjes en zo afspraken maken om samen te spelen.

In het voorjaar vindt de laddercompetitie plaats – zo speel je een aantal single wedstrijden tegen mensen van een vergelijkbaar niveau. Informeel, gezellig en competitief. Hou je mail en de website in de gaten en meld je aan via [email protected] 

Avondverlichting

Normaliter kunnen wij spelen tot uiterlijk 23:00. We willen de laatste leden die de tennisclub verlaten vriendelijk verzoeken alle lampen uit te zetten bij vertrek. De bediening hiervan is te vinden bij de deur achter het kraantje, tussen het Clubhuis en de bestuurskamer. Deze deur is nooit op slot. 

Verplichte bardiensten

Onze vereniging heeft een zeer gezellig paviljoen. De bar wordt bediend door onze eigen leden. Als onderdeel van het lidmaatschap bij LTV Breukelen moet ieder seniorlid (tussen 18 en 75 jaar) 2 bardiensten per jaar draaien. Pas wanneer deze ingepland zijn (of evt. afgekocht) ontvang je toegang tot het afhangbord om vrij te tennissen en kan je competitie spelen. Meer informatie hierover lees je hier

 1. De bardienst kan je inplannen onder mijn club op onze site of in de KNLTB Club App
 2. Login met bondsnummer en wachtwoord
 3. Open vervolgens het tabblad Diensten op de site, of Diensten onder menu Club op de app
 4. Hier zie je een kalender met alle bardiensten
 5. Als je een groengekleurde dienst gevonden hebt die je wilt hebben, klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken.
 6. Bij mijn agenda zie je een overzicht van de door jouw ingeplande bardiensten

Let op:

 • Boek min. 2 diensten in - en check goed of je deze dienst wilt inplannen
 • Zelf wijzigingen kan tot 3 weken voor je dienst. Als je toch een foute datum hebt ingevuld of alsnog wilt wijzigen, stuur een mail naar [email protected]
 • De instructies voor de bardienstplanning staan op de site: klik hier. Hier staan ook antwoorden op veel gestelde vragen en we zullen deze aanvullen wanneer er meer vragen komen.

Social media

LTV Breukelen is te vinden op diverse social media:

Heb je vragen, wil je je aanmelden als vrijwilliger voor één van de vele commissies, kijk op onze website voor de contactenlijst of vraag het gewoon aan één van de vele actieve leden op de baan – zij kunnen je op weg helpen!

We wensen je veel tennisplezier!

www.ltvbreukelen.nl  | [email protected]