Sponsoring voor bedrijven

LTV Breukelen is een zeer actieve tennisvereniging met 9 banen en meer dan 700 leden waarvan 200 jeugdleden. De club organiseert ieder jaar diverse (open) toernooien en is zeer actief in verschillende competities. Verder staan er veel leden graag op de baan om vrij te spelen. Door de all weather banen kan er het hele jaar door gespeeld worden (met slecht weer in de blaashal). Een club die dus veel "exposure" kan geven voor de (naams)bekendheid van je onderneming.

Alle sponsoren worden (naast de mogelijkheden hieronder) meegenomen op de KNLTB ClubApp, de schermen in de club en op de website. Eventuele acties voor de leden worden via de diverse middelen gecommuniceerd: Facebook en onze nieuwsberichten. 

We hebben al veel sponsoren - zie we jou er binnenkort ook tussen staan?

Sponsoring mogelijkheden

  • Een roulerende banner op de (vernieuwde) website, App en op het scherm in het paviljoen voor €75,- per jaar
  • Een reclamebord langs de baan voor €350,- per jaar (plus eenmalige productiekosten van €225,-)
  • Een windvanger langs de baan voor €450,- per jaar (plus eenmalige productiekosten van €225,-)
  • Een telbordje voor €75,- per jaar (plus eenmalige productiekosten van €15,-)

Afhankelijk van de voorkeur kunnen we een éénjarig of een meerjarig contract afsluiten. Over een combinatie van deze mogelijkheden en een gecombineerd tarief valt uiteraard ook te spreken.

Mocht je interesse hebben of nader willen overleggen over de sponsormogelijkheden, neem dan contact op met de sponsorcommissie: 

Sandor Presburg ([email protected])
Rens van Angelen ([email protected])
Ivo Kalthoff ([email protected])