Terug naar overzicht

Jeugd Clubkampioenschappen

LTV Breukelen
14-8-2023 09:00 - 18-8-2023 23:00

Beste ##VOORNAAM##,

Iedere laatste week van de zomervakantie bruist LTV Breukelen: de kinderen komen terug van zomervakantie en zijn een week lang te vinden op de tennisbaan. Laat het je ouders weten en sluit je vakantie af met onze gezellige Jeugd Clubkampioenschappen. Dit jaar begint de JCK op maandag 14 augustus 2023 en we eindigen met de finale dag op vrijdag 18 augustus. Het toernooi is voor alle jeugdleden van 4 (rood) tot 17 jaar (geel).

De inschrijving is geopend: schrijf je snel in vóór 7 augustus via JCK2023 | Toernooi.nl 

Extra informatie

  • Je mag voor maximaal 3 onderdelen inschrijven;
  • Wanneer je met 3 onderdelen mee wilt doen, mag je geen verhinderingen opgeven;
  • Als je wilt dubbelen en/of mixen maar geen partner hebt geef dat dan aan. Wij gaan dan ons best doen een dubbelpartner voor je te vinden;
  • Kinderen in de rode categorie worden op maandag, woensdag en vrijdag verwacht voor een clinic of wedstrijdjes in een tijdsblok van 2 uur van 10:00 tot 12:00.

Activiteiten gedurende de week

Behalve tennis zijn er de hele week leuke activiteiten. Ook wordt er elke dag voor de lunch gezorgd. Het is voor iedereen een leuke week ongeacht je speelsterkte. De JCK Crew verwacht jullie ouders ook dit jaar gezellig weer! 

  • Voor oranje, groen en geel is er op woensdagmiddag een clinic;
  • Vrijdag staat er in ieder geval weer de stormbaan gepland aan het eind van de middag om daarna met z'n allen te bbq-en onder het genot van muziek. 

We kijken ernaar uit om het 60 jarig jubileum in de JCK week sprookjesachtig mooi te maken. De jongste kinderen met een startpakket doen gratis mee aan de JCK. Meld je tijdens de week even bij de crew, dan krijg je je inschrijfgeld terug. 

We houden jullie op de hoogte via de KNLTB club app en email. Voor vragen: [email protected]

  Terug naar overzicht