Terug naar overzicht

Vechtstreek Toernooi 2023

LTV Breukelen
26-9-2023 09:00 - 30-9-2023 20:00

Het Vechtstreek Toernooi is een invitatietoernooi voor de beste jeugd uit de Vechtstreek. Het toernooi vindt in Loenen plaats van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september 2023.  

De spelers worden uitgenodigd door hun vereniging om hen te vertegenwoordigen in de strijd om de Vechtstreek Cup, die gaat naar de best presterende club van de Vechtstreek. Het toernooi is een begrip en uitdaging voor alle jeugdige tennistalenten uit de regio. Al 43 edities lang en na diverse aanpassingen blijft de kern iedereen aanspreken: in teamverband strijd leveren om uit te maken wie de beste en meest belovende jeugdafdeling heeft binnen de tennisverenigingen uit de Vechtstreek. Altijd uitdagend, altijd spannend, altijd mooie partijen, altijd trotse winnaars, maar ook altijd gezellig.

Waar teamprestatie belangrijker is dan de persoonlijke winst, immers je verdient punten voor je vereniging en hoe verder dat je in het toernooi doordringt, hoe meer punten een overwinning oplevert. En het kan tot op de finaledag nog ontzettend spannend blijven. Kom onze jeugd aanmoedigen.

  Terug naar overzicht