Opening van terras

Update 3 juni 2021:

Het terras gaat per 5 juni open t/m 22:00 's avonds: de diensten worden aangepast. De onderstaande regels blijven verder gelden. Meld je snel aan!

Bestuursupdate 18 mei 2021

Beste leden,

In het kader van de versoepelde corona maatregelen mogen wij vanaf a.s. woensdag 19 mei ons terras weer openen. Wij zijn hier enorm blij mee en vragen jullie dan ook om je direct in te schrijven voor een bardienst zodat we de bar en het terras ook daadwerkelijk kunnen openstellen. Tevens zoeken wij enkele mensen voor barcoördinator tussen 19.45 en 20.15 uur, zie onderaan deze memo voor meer informatie. 

Als de bardiensten zijn ingevuld en er is een barcoördinator, dan kunnen wij het terras openen. Het openen van het terras is gebonden aan alle geldende Corona richtlijnen. Lees hieronder de specifieke regels. 

Wij vertrouwen in de eerste plaats op de eigen verantwoordelijkheid van al onze tennisleden en tevens mogen we elkaar hierop aanspreken. Als we ons niet aan de richtlijnen houden, riskeren we bij controle immers sluiting en zelfs een flinke boete. Wij kunnen als bestuur altijd besluiten om de bar en het terras weer te sluiten.

Registratie & routing

 • Bij de ingang hangt een registratieformulier. Invullen is verplicht: dit kan eenvoudig digitaal door het scannen van de barcode. Indien je geen smartphone (bij je) hebt dan is er een intekenlijst waar je je gegevens op kunt invullen.
 • Volg de aangegeven routing in het clubhuis die met borden en pijlen worden aangegeven.

Terras & bar

 • Het terras zal geopend zijn tussen 9.30 en 20 uur. Buiten deze tijden wordt het terras afgesloten en is het niet toegestaan om hier te zitten.
 • De bar is geopend voor dranken, koek en snoep. De keuken is gesloten.
 • Tijdens de openingsuren zijn de toiletten toegankelijk. Douches en kleedkamers blijven gesloten. Buiten de openingsuren blijven de toiletten gesloten.
 • Per groep mag 1 persoon naar binnen om aan de bar de bestelling te doen. Betalen kan alleen met PIN, hierop kunnen wij geen uitzonderingen maken.
 • Alleen na je baanreservering of les mag je op het terras zitten, andere bezoekers zijn niet toegestaan.
 • Ga met max 2 personen aan een tafel zitten. Aan de lange tafels zijn 4 personen toegestaan, waarbij het middenstuk leeg blijft (zoals met een duidelijk kruis staat aangegeven).
 • Het is niet toegestaan om buiten het terras op andere aanwezige bankjes te zitten.

Bardiensten & barcoordinator

 • Er zijn per dag 3 bardiensten beschikbaar: 9.30 – 13.00 / 13.00 – 16.30 / 16.30 – 20.00 uur. Als er geen bardienst en barcoördinator is blijft het terras gesloten.
 • Aanmelden kan via de KNLTB Club App en onze website. Voor de instructies klik hier
 • Wij hebben de bardiensten opengezet tot en met 30 juni. Er kan dus nog niet worden ingeschreven voor een datum daarna, aangezien huidige richtlijnen weer kunnen gaan wijzigen.
 • Wij zoeken enkele seniorleden die zich willen opgeven als barcoördinator. De barcoördinator komt volgens rooster ’s avonds tussen 19.45 en 20.15 uur de bardienst ondersteunen met het afsluiten van de bar en het terras. Opgeven kan middels een mailtje naar [email protected]
 • Tijdens het jaar moet ieder seniorlid 2 bardiensten verrichten. 1 week barcoördinator zal 1 bardienst vervangen. Wij zullen met de opgegeven groep contact opnemen om met elkaar een rooster op te stellen

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij dat we na het tennissen weer een drankje mogen drinken op ons terras.
Zo snel als de bardiensten en barcoördinator diensten zijn ingevuld zullen wij ons terras openstellen.

Wij zien jullie graag snel op ons terras,

Hartelijke groet,

Het bestuur
Rob, Ineke, Erna, Georgette, Bas, Hans en Bas