Activiteiten op de club deze zomer

10 juli 2022


Heerlijk vakantie - als je niet weg gaat, kan je lekker tennissen bij LTV Breukelen of mooie wedstrijden komen kijken tijdens de diverse toernooien.

11-17 juli is het Open Jeugd Toernooi. In principe worden wedstrijden de hele dag en avond gepland. Dit betekent dat het moeilijk is om vrij te spelen en er zal maandag 11 juli geen toss zijn voor senioren. 

Het goede nieuws is dat de toss wel de hele zomer tussen de toernooien plaatsvindt - deze is zo succesvol dat alle toss banen steeds gevuld zijn. Heb je nog niet meegedaan? Kom ervaren hoe leuk het is om met andere leden te spelen en nieuwe mensen te leren kennen. 

Op 15 augustus beginnen de Jeugd Club Kampioenschappen - weer mooie potten om naar te kijken. Zijn jouw kinderen aangemeld? Dit kan nog tot 7 augustus via deze link

En dan op 21 augustus zijn de senioren bij onze Club Kampioenschappen aan de beurt - heerlijk 2 weken met en tegen je clubgenoten spelen. Daar wil je toch bij zijn? Inschrijven kan tot 9 augustus via deze link

En als je wilt tennissen met vrienden die geen lid zijn, dan kan dat ook - de banen liggen er mooi bij. Je kan introducés meenemen naar de club. Wil je weten hoe? Lees het op onze site.

Nieuwscategorieën