De Clubkampioenschappen zitten er op!

07 september 2022


De Clubkampioenschappen zitten er op: wat was het leuk! 290 wedstrijden en in totaal 23.500 minuten gespeeld en de langste finale duurde 185 minuten in de hitte. Veel trotse winnaars en andere finalisten en ontzettend veel supporters (met speciale vermelding van Marian Mens - die alle dagen op de baan geweest). En gefeliciteerd aan onze clubkampioenen Tieme en Frederique, net als vorig jaar. 
Natuurlijk willen we uitvoerig de CK commissie bedanken - het toernooi was weer geweldig georganiseerd! Alle finalisten kregen gegraveerde bekers die ze echt kunnen gebruiken voor thee (of wijn) en als laatste werd de vrijwilligersbeker overhandigd van Hans Snelders naar Jos Timmermans: wel verdiend als vrijwilliger die bijna altijd op de club te vinden is en onze ledenadministratie, het afhangbord en nog vele taken op zich neemt. Jammer dat het erop zit! We hebben nu alweer zin in volgend jaar! Voor nog meer foto's van de afgelopen jaren, kijk op onze website. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Rob Idink 07-09-2022 22:59

Dank nogmaals aan alle vrijwilligers die weer op een fantastische wijze hebben bijgedragen aan zonnige, sportieve en bijzonder gezellige dagen tijdens de clubkampioenschappen 2022. En uiteraard hulde aan alle kampioenen! Sportieve groet, Rob

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen