Een gezond en sportief 2023!

05 januari 2023


Graag wil ik jullie namens het tennisbestuur een gezond en sportief 2023 toewensen. 

Terugblik
Het afgelopen jaar heb ik weer genoten van onze prachtige tennisvereniging. Van jullie als sportieve tennisliefhebbers, waarvan ik een steeds groter aandeel persoonlijk heb leren kennen en hier en daar met jullie ook een balletje heb meegetennist. Van de tennisleraren die altijd weer klaar staan en hun best doen om een leuke of uitdagende training te verzorgen en de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers die meehelpen op diverse thema’s. Tenslotte van het bestuur dat ik dankbaar ben voor de vele uurtjes die in de vereniging worden gestoken. Allemaal met de beste intenties voor onze vereniging.

Verenigingsplan
Afgelopen jaar hebben we een enquête onder de leden gehouden, die door velen van jullie is beantwoord. We gebruiken die feedback voor het formuleren van een pragmatisch verenigingsplan, waarin onze visie en belangrijkste uitgangspunten worden vastgelegd. Zo hebben we afgelopen jaar reeds een investering gedaan in mobiele LED-verlichting op het park om gehoor te geven aan jullie wens de vereniging te verduurzamen. Op sportief en sociaal vlak hebben we vele mooie activiteiten gehad waaronder heerlijke toernooien, spannende competities, feesten en een geslaagd clubdiner op het terras. De benoemingen van ereleden en lid van verdiensten zijn weer in ere hersteld. Hierbij zijn Paul Neijenhuis en Jean-Paul Paumen in 2022 benoemd als ereleden. Nieuwe suggesties kunnen schriftelijk worden ingediend bij het bestuur tot eind januari. De plannen rondom een mogelijke verhuizing lopen nog. De lokale politiek blijft moeilijk grijpbaar. De gemeenteverkiezing heeft voor vertraging gezorgd, maar we blijven vasthoudend en informeren jullie als we nieuws hebben. We blijven in goed contact met de wethouders van wonen en sport. 

60-jarig jubileum
Dit jaar wordt trouwens een bijzonder jaar, omdat we op 1 april 2023 (geen grap) het 60-jarig bestaan van onze tennisvereniging vieren. We zien ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens de feestelijke en sportieve activiteiten die dit jaar worden georganiseerd. Nadere informatie volgt nog via de feestcommissie. 

ALV 13 maart 2023
Uiteraard verheugen we ons om jullie binnenkort weer buiten op het tennispark te zien. En wij informeren jullie graag over de laatste ontwikkelingen op de tennisvereniging tijdens de komende ALV die op maandag 13 maart in het clubhuis zal plaatsvinden.

Met sportieve groet en namens het gehele bestuur,

Rob Idink, Voorzitter LTV Breukelen

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen