Een gezond en sportief 2024!

09 januari 2024


Graag wil ik jullie namens het tennisbestuur een heel gezond en sportief 2024 toewensen.

Terugblik

Het afgelopen jaar stond in het teken van het 60-jarig bestaan van onze tennisvereniging. Wat een prachtig feestjaar, om nooit meer te vergeten. Met een rijke schakering aan extra sportieve en feestelijke activiteiten voor iedereen, zoals de kick-off, een spetterend 60 feest, speciale clubkleding, het clubblad “het Muurtje”, het heerlijk zomerdiner en een prachtige afsluiting van het jaar met het glow-in-the-dark festijn en het geslaagde pepernoten event voor de kinderen. Wat zijn ontzettend trots op alle enthousiaste vrijwilligers en gepassioneerde tennisleraren die dat voor elkaar hebben gekregen, bovenop alle bestaande, drukke werkzaamheden op de vereniging. Chapeau voor alle betrokkenen! 

In 2023 overleden helaas ook een aantal tennisleden: Koosje Hoogeveen, Elly Dautzenberg en Richard Alfons die elk op hun eigen wijze genoten van het tennis en betrokken waren bij onze vereniging. Terugkijkend op het jaar mogen hun namen niet ontbreken; ze worden zeer gemist.

Verenigingsplan

Het gepresenteerde verenigingsplan is in uitvoering: op weg naar een vitale tennisvereniging. Het strategisch beleid is vormgegeven volgens 3 praktische pijlers, te weten vernieuwen (van park en sportaanbod), verbinden (van alle tennisleden met de belofte dat plezier en prestatie samenkomen) en het professionaliseren (van de vereniging). Met alle feesten, speciale toernooien en mooie competitiewedstrijden is heel veel sociale en sportieve verbinding geweest en voelt de vereniging voor velen als een tweede thuis. Tevens hebben we de organisatie en de financiële administratie verbeterd.

Aangezien een verhuizing momenteel niet opportuun is, zetten we met behulp van de feedback van tennisleden in op diverse vernieuwingen op de vereniging. Het eerste zichtbare project dit jaar is de vervanging van de toplagen van de tennisbanen 4-9. Dit zal (als het weer meewerkt) nog voor de start van de competitie gebeuren.

ALV maart 2024

We verheugen ons om jullie binnenkort weer buiten op het tennispark te begroeten. Zoals altijd informeren wij jullie graag over de laatste stand van zaken tijdens de ALV die op 18 maart in het clubhuis zal plaatsvinden.

Met sportieve groet en namens het gehele bestuur,  

Rob Idink, voorzitter LTV Breukelen 

Nieuwscategorieën Club algemeen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen