LED-verlichting op de club

05 oktober 2022


Het is zo ver! LTV Breukelen is over naar LED verlichting voor onze tennisbanen. Dit is goed voor het milieu, kostenefficiënt voor de club en geeft een betere speelervaring vanwege het type licht. De LED lampen zijn zo'n 40% zuiniger in gebruik dan de vorige lampen en zullen zich in ongeveer 4 jaar terugverdiend hebben. Mooi om te vermelden dat we deze lampen bij een eventuele verhuizing mee kunnen nemen en ook kunnen uitbreiden.

Hoe zet je deze lampen aan en uit? 

De bediening is gemakkelijk en digitaal via een tablet die hangt in de oude ruimte  van de verlichting, naast de bestuurskamer. Volg deze instructies voor het aan- en uitzetten van verlichting. (NB dit geldt niet voor de verlichting in de blaashal).

  • Selecteer de baan en klik op training - de verlichting gaan aan.
  • Is het scherm zwart? Tik dan 3 x op het scherm en swipe dan omhoog.
  • Als je klaar bent, doe je hetzelfde maar kies je voor uit
  • Natuurlijk besparen we nog meer als de lampen uitgezet worden wanneer er geen spelers meer op de baan zijn.

Reservering en aanwezigheid

We willen ook even iedereen vragen om daadwerkelijk te komen spelen als je de baan gereserveerd hebt. Helaas is vaker gebleken dat een baan gereserveerd is maar dat er geen spelers zijn. Reserveren op afstand is natuurlijk erg gemakkelijk, maar je blokkeert hiermee de baan voor andere spelers. Kom je toch niet, annuleer dan z.s.m. de reservering. Dit gaat net zo gemakkelijk via de KNLTB ClubApp. En dat is wel zo sportief voor je mede-clubgenoten.  

Nieuwscategorieën