Nieuwjaarsgroet

11 januari 2022


Beste tennisvrienden,

Graag wil ik jullie namens het tennisbestuur een heel gezond en sportief 2022 toewensen. Een jaar waarin wij hopelijk elkaar weer vaker buiten sportief en sociaal kunnen opzoeken. Hoe fijn zou dat zijn!

Als nieuwe voorzitter heb ik het afgelopen jaar mogen ervaren wat een prachtige tennisvereniging wij hebben met een gepassioneerd bestuur, enthousiaste vrijwilligers, kundige tennisleraren en sportieve tennisliefhebbers. Mooi om deze sportieve dynamiek en reuring te zien op de tennisclub tijdens de zomermaanden met toernooien en leuke sportieve wedstrijden. En hoe we met elkaar er toch het beste van maken in deze uitdagende tijd. 

Samen met de andere bestuurders zijn wij benieuwd wat jullie belangrijk vinden voor een vitale tennisvereniging op de lange termijn. Om die reden zullen we later deze maand een enquête uitsturen. Dit biedt een mooie gelegenheid jullie stem te laten horen en ons meer inzicht te geven. Wij willen deze feedback gebruiken voor het formuleren van een verenigingsplan, waarin wij onze visie en belangrijkste speerpunten voor de komende jaren willen vastleggen. Een mogelijke verhuizing van het tennispark naar het sportcomplex is één van deze spannende thema’s.

Graag wil ik mijn opgedane kennis en kunde inzetten om onze tennisvereniging verder te professionaliseren, te vernieuwen en nog beter de verbinding met elkaar op te zoeken. Wij zijn er voor de tennisleden en dat hebben we heel goed op het vizier.

Uiteraard hoop ik jullie in de komende periode op of langs de tennisbaan te ontmoeten en met jullie kennis te maken, wanneer de mogelijkheid zich weer voordoet. We hebben de afgelopen periode niet stil gezeten en praten jullie graag bij tijdens de (digitale) ALV die op 7 maart zal plaatsvinden. 

Met sportieve groet, 

Rob Idink, voorzitter LTV Breukelen

Nieuwscategorieën