Nog meer kampioenen in de voorjaarscompetitie

03 juni 2024


Met de kampioenen van vorig weekeinde erbij staat de teller nu op 5 teams. Vorig weekeinde werd het jeugdteam van de meiden 13 t/m 17 jaar al virtueel kampioen, maar door hun mooie 6-0 overwinning van afgelopen weekeinde is het helemaal zeker. Hun voorsprong van 11 punten meer op de nummer twee laat zien dat deze dames heel goed gestreden hebben deze competitie. Femke, Frederique, Lieve, Sophie en Nicky van harte gefeliciteerd met jullie mooie resultaat!

Zaterdag kon het team heren dubbel 50+ thuis kampioen worden, mits er minimaal 2-2 werd gespeeld. Met drie zeer spannende supertiebreaks werd deze score inderdaad gehaald en zijn de heren op 1 punt meer geeindigd dan de concurrentie. Henk, Jan, Sandor, Paul, Jean-paul, Menke, Johan en Nils goed gedaan! Van harte gefeliciteerd.

Op zondag speelde het team heren 35+ hun laatste wedstrijd in Mijdrecht. Met een solide 2-4 overwinning eindigde dit team op 4 punten voor het team van de Aemstelburgh. Han, Ruben, Duangta, Rens en Michael ook jullie van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Nieuwscategorieën


Reacties

Rob Idink 03-06-2024 16:36

Hulde aan de kampioenen!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen