Ons clubhuis heeft een nieuwe inrichting

03 augustus 2022


Tijdens de vakantie van velen heeft een groep vrijwilligers ons clubhuis drastisch aangepakt. Er is hard gewerkt om ons clubhuis ruimer te maken, de muren te verven en nieuwe meubels te plaatsen. Het is jullie misschien al opgevallen dat we ook een nieuwe stereo-installatie hebben die bediend wordt door een iPad. Het werkt veel makkelijker en de kwaliteit van de muziek is zeer goed.

Verder is het afhangbord verwijderd, we hangen nu altijd af via de KNLTB ClubApp. Er zullen nog wat dingen toegevoegd worden. Zo zijn we klaar voor de Clubtoernooien die eraan komen. Met dank aan Mascha, Paul, Ilse, Richard en Bas onder leiding van Olaf! Dank jullie wel voor het geweldige initiatief!

Wist je dat je als commissie ook de ruimtes kan boeken via het digitale afhangbord? Dit vragen we iedereen om te doen om zo te vermijden dat er meerdere commissies in de bestuurskamer of het clubhuis tegelijkertijd zijn. En zo kunnen we ook rekening houden met de barplanning. Komen jullie ook genieten van de gezelligheid?

Nieuwscategorieën