Padel Clinic groot succes

06 april 2022


Een dag na de sneeuw, op 2 april, stonden 12 leden van LTV Breukelen klaar in Mijdrecht voor hun Padel Clinic. Onder de deelnemers van de enquête konden we 12 mensen blij maken met een gratis clinic, aangeboden door CTO Tennis. Mooi om te weten dat onze trainers Hans, Jeroen en Franko ook goed kunnen trainen met Padel.

Alles is net anders, sneller, kleiner en grappiger. Al snel kwamen de deelnemers er achter dat de bal niet uit het spel is als je denkt dat het zo is, want hij komt nog terug via een glazen wand. Serveren is onderhands en uit is wanneer de bal de zijkanten aanraakt zonder eerst op het veld te stuiteren. Leuk om te zien dat er na een uur al leuke partijtjes tot stand kwamen. Voldaan en warm kwam de groep van de baan. En na de rondvraag was het algemene gevoel: dit wil ik wel vaker doen. 

Dank aan CTO Tennis voor deze leuke ervaring namens alle deelnemers en het bestuur. Wie weet spelen we over een paar jaar ook Padel in Breukelen. Tot die tijd kan je het proberen in Mijdrecht (Padel Mijdrecht) of bij een andere Padel vereniging

Nieuwscategorieën