Schrijf je deze week nog in voor de voorjaarscompetitie

11 december 2022


De inschrijving (senioren) voor de voorjaarscompetitie is nog 1 week open. Meld je hier aan. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 16 december 2022. Inmiddels is de heren 17+ weer toegevoegd aan het inschrijfformulier.

Hoe is de voorjaarscompetitie georganiseerd?

  • De vrijdagavondcompetitie wordt weer een om-de-week competitie, met 5 speelrondes. Dus de ene week de gemengd dubbel, de andere week de damesdubbel en de herendubbel. De gemengde competitie start een week eerder dan de competitieteams voor de heren- en damesdubbels.
  • De overige competitiesoorten (dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdagochtend/ overdag, zaterdag en zondag) spelen ‘regulier’, dus wekelijks in 7 speelrondes.
    Ieder jaar melden er meer teams zich aan dan we kunnen plaatsen. Vooral de vrijdagavondcompetitie blijkt elk jaar zeer populair met als gevolg dat kans op ‘uitloten’ van teams vanwege de beperkte baancapaciteit. Tip: overweeg de mogelijkheid om (vrijdag) overdag competitie te spelen, dan is er alle ruimte.

Wat verder opvalt is dat we veel relatief ‘kleine’ teams hebben. We adviseren daarom het volgende:

  • Schrijf zoveel mogelijk met volledige teams in, deze zijn makkelijker te plaatsen dan losse inschrijvingen. Losse inschrijvingen worden op de invallerslijst geplaatst.
  • Schrijf in met teams van tenminste 6 spelers zodat er altijd invallers zijn binnen het team.
  • Verwelkom nieuwe leden in je team, immers ook zij willen graag competitie spelen en voor hen is het niet altijd makkelijk om een team te vinden. 

Voor meer informatie over de competitie en het reglement, bezoek ook onze competitiepagina.
Graag zien we de aanmeldingen voor de voorjaarscompetitie 2023 tegemoet! Voor vragen, neem contact op met [email protected]. Hier kan je je ook op de invallerslijst laten zetten.

Voor de jeugd is er een mail gestuurd, in principe wordt de jeugd ingedeeld. Als je speciale wensen hebt of niet wil spelen, stuur dan een mail vóór 18 december naar [email protected].

Nieuwscategorieën