Team Breukelen 3e bij Vechtsteektoernooi 2023

09 oktober 2023


Eind september vond het jaarlijkse Vechtstreektoernooi plaats. In Loenen speelden de beste jeugdspelers uit de Vechtstreek (circa 8 tennisverenigingen) voor de Vechtstreek Cup. Net als vorig jaar heeft Team Breukelen knap de derde plaats behaald. Het team van Vleuten de Meern werd eerste en het team uit Loenen tweede.

Uiteindelijk behaalde een groot aantal van onze jeugd de finale rondes. Hidde won zijn categorie (Groen jongens) wat een zeer mooie prestatie is. Bij de meiden werd Naomi tweede in de categorie Groen. Beide wonnen een mooie beker en behaalde met hun prestatie ook veel punten voor Team Breukelen.

De (meeste) winnaars bij elkaar met Naomi en Hidde in het midden

In de categorie tot en met 18 jaar is Anouk gedeeld derde geworden bij de meiden. Bij de jongens was de strijd om de derde plek een Breukels onderonsje. Pom won de bronzen plek ten koste van Bart

Bij de jeugd tot en met 16 jaar was de tegenstand voor Lieve en Frederique zwaar. Uiteindelijk won hier het meisje uit Vleuten de Meern, die 11e van Nederland is. Bij de jongens deden Tim en Bjorn het goed. Ook zij streden onderling om de bronzen plek die door Tim werd gewonnen.

In de categorie tot en met 14 jaar werd Femke bij de meiden knap 4e en Jan-Pieter gedeeld derde bij de jongens. Sophie en Thomas hadden een zware loting en zaten beide in een poule met de latere winnaar. 

Naast haar wedstrijden in de Groen categorie deed Naomi ook mee bij de meiden tot en met 12 jaar waar ze derde werd. Bij de jongens was het zeer pittig voor zowel Sten als Alexander. Beide zijn nog jong en mogen volgend jaar wellicht revanche nemen. 

In de Oranje categorie was de deelname voor Douwe en Lars een mooie ervaring. Timo won zijn poule overtuigend maar kon helaas op de finaledag niet meedoen.

Namens de jeugdcommissie danken we alle deelnemers voor hun mooie prestaties.

Nieuwscategorieën