Terugblik op de Jeugd Clubkampioenschappen (JCK) 2021

10 oktober 2021


Gedurende de zomervakantie neemt de spanning onder de tennisjeugd van LTV Breukelen toe om tot een spetterend hoogtepunt te komen in de laatste week van de zomervakantie. Wie wordt dit jaar de clubkampioen? 

De gekozen voorbereiding op deze week is erg gevarieerd, zo hebben we gehoord van hoogtestages, relax dagen in eigen land, zon en zee aan de Costa Brava en zelfs loodzware voorbereidingen buiten het Europese continent. 
Hoe dan ook: er stonden 88 spelers te trappelen om hun kunsten op de tennisbaan te laten zien. Het programma was, als elk jaar gevarieerd. Op maandag was er een vliegende start met een clinic georganiseerd door CTO en spelletjes voor de kindjes in de categorie rood. In oranje, groen en geel gingen de poulewedstrijden van start in zowel de enkels als dubbels. Iedere dag zijn er spelletjes naast de baan waar minstens even fanatiek dan aan de wedstrijden wordt meegedaan door onze jongere jeugd. 

Na een week alles te hebben gegeven op de baan kunnen de volgende hoogtepunten niet onvermeld blijven:

  • We hebben 259 wedstrijden, 452 sets en 3401 games gespeeld;
  • Minstens zoveel zweetdruppels als games verloren bij het laser gamen op donderdagavond;
  • We hebben 25 pakken pannenkoekenmix, 150 hamburgers en 120 flesjes schulp sap soldaat gemaakt
  • Een ongeteld aantal olijke buitelingen over de stormbaan.

De guys to beat voor volgend jaar – of over een paar jaar zijn: Bij de jongens Ryan Bekooij en bij de meiden Lot van de Broek.

 
 

We willen iedere deelnemer danken voor het enthousiasme en iedere ouder voor hulp in iedere vorm: van support aan de baan tot pannenkoekenbakker of stormbaanbouwer! Zijn jullie er volgend jaar weer bij? 

Was je er niet bij dit jaar? Jammer…. Volgend jaar zijn we er weer, in de laatste week van de schoolvakantie. Houd die week vrij voor het leukste toernooi van Breukelen.

Een fijn winterseizoen allemaal, JCK: [email protected] 

Nieuwscategorieën