Terugblik op onze Kick-off van het jubileumjaar

07 april 2023


Wat een spetterende opening van het seizoen op 1 april 2023, letterlijk en figuurlijk!

Op zaterdag 1 april 2023 hebben we op uitbundige wijze stil gestaan bij het 60-jarig bestaan van onze tennisvereniging. Vele vrijwilligers hadden een prachtig dagprogramma in elkaar gezet met tennisclinics die helaas niet door konden gaan vanwege het slechte weer. Deze clinics zijn nu verplaats naar 25 juni, dus zet de datum alvast in jouw agenda. Meer details volgen.

Het middagprogramma en de officiële opening was een groot succes. Een opkomst van zo’n 200 mensen die de moeite hadden genomen deze bijzondere mijlpaal van de tennisvereniging samen te vieren. Het clubhuis is momenteel prachtig versierd: vlaggen, ballonnen, nostalgische fotoslingers door de gehele kantine, prachtige fotolijstjes, een mooi plakkaat van het 60-jarig bestaan en een ontvangstboog waar plezier en prestatie samenkomen. De vele foto's (met dank aan Marija en andere vrijwilligers) spreken boekdelen. 

  

Persoonlijk had ik echt een gevoel van grote trots en samenhorigheid. Van jong tot oud. Echt een club waar iedereen zichzelf kan zijn. Zoeveel mensen die de vereniging een heel warm hart toedragen. Mooi ook dat we oud-leden enthousiast hebben gemaakt om erbij te zijn, zoals Jack v.d. Born, het eerste bestuurslid uit 1963, onze eerste clubkampioen Arthur van Asdonck  die in 2 sets de overwinning pakte in 1964 en het erelid Paul Neijenhuis die sinds 1965 ruim 25 jaar trouwe dienst heeft bewezen voor onze tennisvereniging.

Alles terug te vinden in het vergeelde oprichtingsboek uit 1963 dat we op een stoffige zolder hebben teruggevonden. En uiteraard een blik in de toekomst waar we de gemeente zo hard voor nodig hebben. Een mogelijke verhuizing met tennis en padel. Karin van Vliet, wethouder van Sport, gaf nog een korte toelichting. (Zie artikel AD dd 1 april 2023 voor de laatste status).

  

En tenslotte de heerlijke bubbly, de gebakjes met ons 60-jarig jubileum logo, het beroemde Muurtje, de merchandise van schitterende clubkleding en de enorme gezelligheid. Bedankt iedereen die deze 60-jarige jubileumdag onvergetelijk hebben gemaakt. 

Met sportieve groet,

Rob Idink
[email protected]

Nieuwscategorieën Club algemeen