Trots op onze jeugd bij het Vechtstreek Toernooi

25 september 2022


Het 19 koppige jeugdteam van LTV Breukelen is eervol 3e geworden op de 43e editie van het jaarlijkse Vechtstreek Toernooi dat in Loenen gespeeld werd van dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober. Tijdens dit invitatietoernooi doet de beste tennisjeugd uit de Vechtstreek mee. De spelers en speelsters van LTV Breukelen hebben tijdens zeer wisselende weersomstandigheden (hagel, regen, harde wind en af en toe zon) gevochten voor zichzelf en voor Team Breukelen. Uiteindelijk haalde Sophie (Meiden t/m 14), Ryan (Jongens t/m 18), Lot (Meiden t/m 18) en Gijs (Jongens t/m 18) de finale. Zowel Lot als Gijs werden knap kampioen in de hoogste categorie en stelde daarmee de 3e plaats voor LTV Breukelen veilig.

Lees het volledige verslag hier

____________________________________________________________________________________

Het Vechtstreek Toernooi is een invitatietoernooi voor de beste jeugd uit de Vechtstreek. Het toernooi vindt ieder jaar plaats in Loenen in de laatste week van september van dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober.

Aan deze 43e editie doen 19 van onze jeugd spelers mee, waar ze gaan strijden om de jaarlijkse Vechtstreek Cup. De spelers zijn uitgenodigd door hun vereniging om hen te vertegenwoordigen in de strijd om de Vechtstreek Cup, die gaat naar de best presterende club van de Vechtstreek. Het toernooi is een begrip en uitdaging voor alle jeugdige tennistalenten uit de regio. 

Namens Breukelen doen deze jeugdleden mee: 

Het toernooi start op dinsdag (27 september) met op woensdag de poulewedstrijden voor de jonge jeugd (oranje), de vervolgpartijen op donderdag en vrijdag met de (halve) finales op de zaterdag (1 oktober). Aansluitend de prijsuitreiking en altijd een leuke en grote verloting als afsluiting. We hopen weer op veel spannende partijen en veel supporters vanuit LTV Breukelen. Klik hier voor het schema en hier voor meer informatie.

Nieuwscategorieën


Reacties

Rob Idink 05-10-2022 18:41

Waanzinnig trots op Sophie, Lot, Ryan en Gijs!! Dank dat jullie Breukelen sportief gezien zo mooi in het zonnetje hebben gezet 😁👍

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen