Vrijwilligers gezocht!

01 april 2019


LTV Breukelen is een actieve club met meer dan 700 leden, 12 commissies, vele events en competities. We hebben een prachtig clubhuis, waar we met velen gebruik van maken, zowel van de bar als het terras. Om dit in goede banen te leiden hebben we vele commissies - die allemaal nog ruimte hebben voor extra leden. Voor het Openingstoernooi op 31 maart hebben we overzicht gemaakt van alle commissies en de open rollen die er zijn binnen de commissies. Hier hebben we een schema van gemaakt: een paar post-its zijn al verhangen van gezocht naar gevonden, maar er zijn nog vele rollen open. Loop eens langs het schema en verhang ook een post-its naar gevonden, met je naam erop!

Wil je zelf ook een bijdrage leveren en als vrijwilliger je inzetten voor de club? We hebben een grote variatie aan rollen, van commissielid tot de organisatie van 1 toernooi en van tafeldienst tot een deel van de klussen club, een groep mensen die zich af en toe bezig houdt met diverse klussen rondom het clubhuis en het park. Dus van 1 jaar per jaar voor een kortere periode of continue gedurende het jaar. Kijk eens op het clubhuis naar het schema of er voor jou wat bij zit. We zouden het super vinden als we ook in 2019 allemaal leuke activiteiten kunnen blijven organiseren en dat het park op orde is.

Voor een overzicht van de gezochte vrijwilligers: klik hier. Als een taak niet duidelijk is, kan je in dit schema kijken, of contact opnemen met de betreffende commissie. Voor een complete lijst van alle commissies: klik hier

Hou ook je mail in de gaten, we zullen binnenkort ook per mail een oproep doen. Dan zullen we bepaalde rollen, zoals bardienst coordinator, klussen club coordinator en lid van de evenementencommissie meer toelichten. We hebben er zin in dit seizoen, jullie toch ook? 

Namens bestuur LTV Breukelen alvast bedankt :)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 261 226

L.T.V. Breukelen

Broekdijk Oost 45
3621 LM Breukelen